Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Siemens »

CX 65 için Firmware 12 yüklemek

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Siemens forumu altında CX 65 için Firmware 12 yüklemek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar CX 65 için son çıkan Firmware12 bilgisayarıma yükledim.. CX65 in bu sürümünü telefona yükleyebilmem için bundan sonra yapmam gerekenleri ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-09-04, 02:16   #1 (permalink)
black
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.08.04
Nereden: KOCAELİ
CX 65 için Firmware 12 yüklemek

Arkadaşlar CX 65 için son çıkan Firmware12 bilgisayarıma yükledim.. CX65 in bu sürümünü telefona yükleyebilmem için bundan sonra yapmam gerekenleri adım adım bana anlatırsanız çok memnun olurum.. hepinize şimdiden Teşekkürler..
black çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 08-09-04, 18:02   #2 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
kablon war mı? warsa zaten yüklemiş olman gerekirdi.
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 12-09-04, 01:22   #3 (permalink)
black
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.08.04
Nereden: KOCAELİ
Firmware 12 yüklettim..

EzerchE.. Bursa'daki BAŞARI elektronikten 12. sürümü yüklettim. adamlar 2 saat sonra gel al dediler. aldığımda video süresinin söylendiği gibi 30sn. kadar çıkmadığını gördüm ama telefon şimdi çok daha kararlı çalışıyor ve hiç anormal bir hareket oluşmadı.. (aldığımda Firmware 8 yüklüydü ve 1-2 defa kilitlenip problem çıkarmıştı) henüz USB ara kablosunu almadım ama bu hafta alıcam galiba.. birde 12.sürüm yüklendikten sonra hafızası biraz olsun azaldı galiba ilkaldığımda yüksek çözünürlükte 175 civarı foto çekerken v12 yüklendikten sonra 132 lere düştü..
black çevrim dışı  
Eski 24-08-05, 20:24   #4 (permalink)
evrenerkan01
New Member

Katılım tarihi: 06.08.05
Nereden: evde
onthe fire

black firmware12 yi nereden indirdin ben hep zriyorum ama nerden download edecegimi bulamadim bana yazarsan nereden indirdigini sevinirim
evrenerkan01 çevrim dışı  
Eski 24-08-05, 20:42   #5 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
eski konuyu hortlatmışsın, 12 çıkalı yıllar oluyor şu an son version yanlış bilmiyorsam 40lı rakamlarda. www.siemens-mobile.com dan firmware bulabilirsin.
EzerchE çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:45.