merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu telden download edecek prog yok nereden ve nasıl bulabılırım herkese yardımları ıcın tsk ederım
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Sony Ericsson forumunda ACIL YARDIM T610 dakı cekılen fotu pc alma başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu ...
merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu telden download edecek prog yok nereden ve nasıl bulabılırım herkese yardımları ıcın tsk ederım
Dostum bu için en kolay yolu bluetoohtla olur data kablosu falan ugrasma hee param yok diyosanda en güzeli kontörüne biraz kıyacaksın telden mail atacaksın resimleri mail adresinden alacaksın.Bu arada www.myt610.net adresinden istedigin programı indirebilirsin.Kolaygele
myt610.net den yada t610 ile ilgili offical sayfalardan program bulabilirsin .. ben bluetooth kullandığım için pek bilmiyorum program isimlerini ...Canimsin tarafından iletildi.
cok tesk ederım arkadaslar sagolun ısıme baya yaradı) hepınıze kolay gelsın allah razı olsun
dostum data kablosu ile kullanabileceğin bir yedekleme programı var. phone backup. sadece data kablosu ve irda ile çalışıyor. telefonundaki hemen hemen herşeyi yedekleyebiliyorsun. mesajlar dahil.Canimsin tarafından iletildi.
HW Forever..
Teknoloji Herşeyim
Passenger dinlesen iyi edersin dostum haklı gibi,sanki,sanırsam.
Herkes Kendi Stilini Yaratır Bu Bir Gerçek
Dj Freestyle
deneyebildin mi dostum?
610 kendi içinden çıkan suiti başarılı
[FONT=Comic Sans MS]pIII 650 512 60GB yamaha cdrw creative platinium infrared bluetooth avertv us.robotics wireless adsl sony 17'' G200 home theatre system hp930 webcam go es[/FONT]