+ Cevap Yaz
Results 1 to 9 of 9

ACIL YARDIM T610 dakı cekılen fotu pc alma

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Sony Ericsson forumunda ACIL YARDIM T610 dakı cekılen fotu pc alma başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.07.2004

ACIL YARDIM T610 dakı cekılen fotu pc alma

merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu telden download edecek prog yok nereden ve nasıl bulabılırım herkese yardımları ıcın tsk ederım

V.I.Member DeeJaY_gT Avatar
    Katılım tarihi
    07.07.2004
    Nereden
    ĭکт@ивﺙℓ
    Dostum bu için en kolay yolu bluetoohtla olur data kablosu falan ugrasma hee param yok diyosanda en güzeli kontörüne biraz kıyacaksın telden mail atacaksın resimleri mail adresinden alacaksın.Bu arada www.myt610.net adresinden istedigin programı indirebilirsin.Kolay gele

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya
    Alıntı Canimsin tarafından iletildi.
    merhaba arkdaslar t610 cep tel var ama cekılen fotoları nasıl tele alablırım data kaplosu aldık pc ye tanıttık ama onu telden download edecek prog yok nereden ve nasıl bulabılırım herkese yardımları ıcın tsk ederım
    myt610.net den yada t610 ile ilgili offical sayfalardan program bulabilirsin .. ben bluetooth kullandığım için pek bilmiyorum program isimlerini ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.07.2004

Cok tsk ederım arkdaslar

cok tesk ederım arkadaslar sagolun ısıme baya yaradı ) hepınıze kolay gelsın allah razı olsun

hARDWAREMANIAC tHE_PaSSeNgEr Avatar
    Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    Alıntı Canimsin tarafından iletildi.
    cok tesk ederım arkadaslar sagolun ısıme baya yaradı ) hepınıze kolay gelsın allah razı olsun
    dostum data kablosu ile kullanabileceğin bir yedekleme programı var. phone backup. sadece data kablosu ve irda ile çalışıyor. telefonundaki hemen hemen herşeyi yedekleyebiliyorsun. mesajlar dahil.

Member Esprit Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    BaNDırM@
    Passenger dinlesen iyi edersin dostum haklı gibi,sanki,sanırsam.
    Herkes Kendi Stilini Yaratır Bu Bir Gerçek
    Dj Freestyle

Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    deneyebildin mi dostum?

Member kudug Avatar
    Katılım tarihi
    16.07.2004
    Nereden
    istanbul

610

610 kendi içinden çıkan suiti başarılı
    [FONT=Comic Sans MS]pIII 650 512 60GB yamaha cdrw creative platinium infrared bluetooth avertv us.robotics wireless adsl sony 17'' G200 home theatre system hp930 webcam go es[/FONT]

Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    evet idare eder

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3