k750 güvenlik kodu??
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Sony Ericsson forumunda k750 güvenlik kodu?? başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar k750i güvenlik kodunu nasıl kırabilirim bilgisi olan varmı?...
-
k750 güvenlik kodu??
arkadaşlar k750i güvenlik kodunu nasıl kırabilirim bilgisi olan varmı?
-
Ynt: k750 güvenlik kodu??
kilit kodunu çözmeyi başardım kimse yardımcı olmadı bari madur durumda olan arkadaşlar bu bilgiyi kullansın XS++ 3.1 Wrox’s Blog linkte verdiğim programı indirin ve kurun snra çalıştırn,,cep telefonunuzu kapatın sonra c tuşuna basılı tutarak pc ye bağlayın program sizden belli şeyler yapmanızı istiyecek onları sırasıyla yapın istekleri bittiktten sonra orda bi kod yazması lazım eğer kod yazmazsa telefonunuzn guvenlik kodu 0000 olmuştur kolay gelsn. (tüm sony ericssonlar için geçerlidir )
-
tatlidilli7a tarafından iletildi.
kilit kodunu çözmeyi başardım kimse yardımcı olmadı bari madur durumda olan arkadaşlar bu bilgiyi kullansın
XS++ 3.1 Wrox’s Blog linkte verdiğim programı indirin ve kurun snra çalıştırn,,cep telefonunuzu kapatın sonra c tuşuna basılı tutarak pc ye bağlayın program sizden belli şeyler yapmanızı istiyecek onları sırasıyla yapın istekleri bittiktten sonra orda bi kod yazması lazım eğer kod yazmazsa telefonunuzn guvenlik kodu 0000 olmuştur kolay gelsn. (tüm sony ericssonlar için geçerlidir )
inş olur anlattıkların abi.. telefon güvenlik kodunu unuttum giremiyorum şimdide. inş bu yöntem olur.
-
abi olmadı yaa bu yöntem daha açıklamalı bi anlatım yaapabilirmisin