Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Sony Ericsson forumu altında T610 da AMR dosyaları zil sesi oluyormu??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkaşklar t 610 da amr dosyalarını seslerime ekleyebiliyorum ve dinleyebiliyorum fakat zil sesi olarak ayarlayamıyorum acaba ben mi beceremiyorum yoksa ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkaşklar t 610 da amr dosyalarını seslerime ekleyebiliyorum ve dinleyebiliyorum fakat zil sesi olarak ayarlayamıyorum acaba ben mi beceremiyorum yoksa telefonun öyle bir yeteneğimi yok yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Spot T610 larda AMR ses dosayalarının sesi biraz az çıkıyo ondan olabilir.
AMR leri zil sesi olarak kullanmaya gelince bunun bi yolu varmıs da profesyonelce bi iş telefona bi şekilde bi program yüklenecek ve AMR kiliti kırılacak MIŞ....bizim arkadaş yapmış bende bu programı bulmaya çalışıyorum bulunca size haber vercem
AMR leri zil sesi olarak kullanmaya gelince bunun bi yolu varmıs da profesyonelce bi iş telefona bi şekilde bi program yüklenecek ve AMR kiliti kırılacak MIŞ....bizim arkadaş yapmış bende bu programı bulmaya çalışıyorum bulunca size haber vercem
hala bulamadın mı abi çabuk ol lütfen ben burda kafayı yiyorum
i am eating my head