Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Sony Ericsson »

w800i ve w810i

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Sony Ericsson forumu altında w800i ve w810i başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar bu iki telefon arasinda kiyaslama yapmama yardimci olursaniz sevinirim.w810i martta cikmis(arastirdigim kadariyla) ve fiyati w800i den ucuz, karsilastirmalarimda sadece ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-05-06, 14:07   #1 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
w800i ve w810i

Arkadaslar bu iki telefon arasinda kiyaslama yapmama yardimci olursaniz sevinirim.w810i martta cikmis(arastirdigim kadariyla) ve fiyati w800i den ucuz, karsilastirmalarimda sadece w800i de aku kalan zaman göstergesinin yaninda,bir görünüs haricinde ben bir fark göremedim,ya da ben göremedim..Aydinlatirsaniz memnun olurum..Saygilar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-06, 15:01   #2 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Sonunda karsilastirma yapabilecegim bir site buldum,yani pek gerek kalmadi,yinede birilerine yardimci olabilir düsüncesiyle..
w810i w800i
hafiza 20MB 32 MB
Konuşma süresi 8,0 saat 9,0 saat
Bekleme süresi 350,0 saat 400,0 saat
NetFront™ erisim evet --

Baskada bir fark yok(diger bütün fonksiyonlar ayni),görünüm haricinde..Hatta 800i daha iyi gibi karsilastirmalara göre,ve daha da ucuz..
ANJIN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-06, 02:54   #3 (permalink)
peugeot206wrc
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.07.03
Nereden: İstanbul
w810i de edge var.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 15:52   #4 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Biraz gec oldu ama henüz yazabiliyorum..w810i siparis ettim,umarim dogru bir secim yapmisimdir,optik olarak aslinda w800i daha hos ama artik gecti..Bu arada edge nedir beni aydinlatirsaniz sevinirim..Tesekkürler
ANJIN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 18:45   #5 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
İyi yapmışsın bende w800 var gayet memnunum ama w810 da zaten aşaği yukarı aynı ozellıklere sahip,guzel seçim olmus w810 bildiğim kadariyla lensini koruycak bi kapak yok ama guzel tercih.
EDge ye gelirsek Turkcell sitesinden baktım
GPRS'ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar.
# EDGE teknolojisi yer, telefon ve yoğunluk gibi kriterlere bağlı olarak normal GPRS'ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar
# Sadece bu teknolojiyi destekleyen telefonlarla kullanılabilir.
# Turkcell EDGE servisini, bu teknolojiyi destekleyen bölgelerde kullanabilirsiniz. Turkcell EDGE'i destekleyen bölgeler telefonunuzun "Hücre Bilgisi" ekranının yanında (E) şeklinde belirtilir. Örneğin: AKATLAR (E)
# İnternet'e WAPCell ve GPRSCell servislerine çok daha hızlı erişebilirsiniz.
Nachdenklich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 18:58   #6 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Sagol @nach,evet o kapak olayini bende dün farkettim,saglik olsun..Bu arada telefona ne tür programlar yüklemek mümkün? ,birde birsey daha navigation mümkünmü bu telefonla?arastirdim biraz ama pek bir bilgiye ulasamadim..
ANJIN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-06, 18:43   #7 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
Alıntı:
ANJIN tarafından iletildi.
Sagol @nach,evet o kapak olayini bende dün farkettim,saglik olsun..Bu arada telefona ne tür programlar yüklemek mümkün? ,birde birsey daha navigation mümkünmü bu telefonla?arastirdim biraz ama pek bir bilgiye ulasamadim..
Cok fazla bir yazılım yukleme olayı sunmuyor,malum java.Fkat Opera Mini Browser vede bir kaç işe pek yaramaz program yukleme şansıımız var.Bunu haricinde bol bol tema yukleyebiliorz.Mp3 çalma ozellıgı aşmış w serisinde ,o yonden w serisi kullanıcılarının yeni br mp3 playera ihtiyac duyduğunu sanmıyorum.
Navigation olayı yok sanırım ama bende tam bir bilgiye sahip değilim.
Nachdenklich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-06, 04:20   #8 (permalink)
Woodland
Member

Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: Woodland
W810'un ekranı W800'den daha büyüktür, W800 28x35 mm, W810 30x38 mm ekrana sahip. Ayrıca yanılmıyorsam W810'da GPRS'ten update olayı var W550'ler deki gibi ve telefonun bir miktar hızlı olduğunu söylüyor kullananlar, hayırlı olsun bu arada ANJIN..

En son Woodland tarafından düzenlendi: 16-06-06 saat 04:26
Woodland çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-06, 18:37   #9 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Yakin zaman icerisinde 800 ile 810 u karsilastirma firsatim oldu,810un ekrani 800e göre cok daha net ve parlak,ve ikinci bir artisi ise 810i nin apörlölerinden bariz olarak daha fazla ve gür bir sesin cikiyor olmasi,belki karsilastirma yapacak arkadaslara yardimci olabilir diye düsündüm..Bu arada gec oldu biraz ama Tesekkürler..
ANJIN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-06, 14:20   #10 (permalink)
TuVNeRa
hARDWAREMANIAC

TuVNeRa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: İstanbul
Resimler: 1
http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=4618
W810i nin fiyatı artık saatte bir düşüyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-06, 14:24   #11 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
anjın sat bana 100$ verırım
Eski 11-08-06, 14:43   #12 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Tatildeyken 400 euro ya istediler vermedim valla..Allah kahretsin ya,en azindan seneye satarim diyordum
ANJIN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-06, 14:50   #13 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
99$ oldu bak kacırma fırsatı kargo benden gel
magic_ocean çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-06, 15:05   #14 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Canin sagolsun adresi alayim Msn sifresi felanda lasim..
ANJIN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları