Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Sony Ericsson forumu altında w810i mi k790mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum ancak w810i mi? yoksa k 790 mı karar vewremiyorum yardım ederseniz sevinirim...." şeklinde özetlenebilir....
dostum kamera onemli ddiyosan k790.ama uygulama internet özelliklede müzik kalitesi diyorsan w810i.ses kalitesi süper.kamerasıda 2mp yetr.
seçim senin.
Kamera cokda önemli degil dersen bende w810i yi al derim,kullaniyorum asiri memnunum..Ses kalitesi süper, k790 ile karsilastirma sansim olmadi fakat w800 den iyi oldugunu deneme sansim oldugu icin biliyorum..Cok fonksiyonlu bir alet,alipda her isini görebilirsin..
__________________ Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
bende w800i var. kullanıyorum gayet de memnunum. w810i ile arasında hiçbir fark yok özellik bakımından . sadece görünüm farkı var. ama k790 diyorsan onda 3.2 megapixel kamera var. w800i ile w810i nin kameraları 2 megapixel. çok da güzel görüntü veriyorlar.
bende w800i var. kullanıyorum gayet de memnunum. w810i ile arasında hiçbir fark yok özellik bakımından . sadece görünüm farkı var. ama k790 diyorsan onda 3.2 megapixel kamera var. w800i ile w810i nin kameraları 2 megapixel. çok da güzel görüntü veriyorlar.
bende W810i al derim sana.
Bende W800i var 810i dan üstün bir telefon