Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Sony Ericsson »

w810i Version update

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Sony Ericsson forumu altında w810i Version update başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhabalar yine... Telefonu aldigim firma telefona birkac dosya link vs eklemis ve bunlari silmek istedigimde koruma altinda oldugunu söylüyor. Version ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-05-06, 13:25   #1 (permalink)
emoz159
New Member

Katılım tarihi: 28.02.05
Nereden: Viyana
Exclamation w810i Version update

Merhabalar yine...

Telefonu aldigim firma telefona birkac dosya link vs eklemis ve bunlari silmek istedigimde koruma altinda oldugunu söylüyor. Version yükseltmenin derdime derman olabilecegini düsündüm. Ve bunu kendimde yapabiliyor musun data kablosu ile birlikte. Ve yaptimda sayilir, programdaki yönergeleri izleyerek bir yere kadar geldim ve telefonun versionunu aradi ve bana zaten son version yüklü dedi. Ama ben son versionu tekrar dan yüklemek istiyorum bunu nasil yapabilirim?

Birde version numarasini nasil ögrenebilirim?

Yardimlariniz icin tesekkürler...
emoz159 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-06, 14:57   #2 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
sag yildiz sol sol yildiz sol yildiz
Nachdenklich çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-06, 23:02   #3 (permalink)
emoz159
New Member

Walla biraz daha aciklayabilir misin? Pek anlayamadim cünkü. Bu sag yildiz sol sol yildiz seklinde tarif ettiginden ben bi anlam cikartamadim
emoz159 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-06, 15:24   #4 (permalink)
SnEyP
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.09.04
Nereden: İzmit
şöle ki:

joysticki sağa cek sonra yıldız sonra iki kere sola cek sonra gene yıldıza bas sonra sola cek yıldıza bas
yeterince acık sanıorm bi de o saklama programını bulursan bana da gönderirsen sewnirm
SnEyP çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-06, 04:19   #5 (permalink)
emoz159
New Member

Sanirim sizin söylediginiz w800i icin olan yöntem. w810i'de joystick tusu yok. Ortada bi menü tusu war sabit olan, etrafinda da bi cember war. Cember deki yön tuslarina görev yükleyebiliyorsun. Benim sag tusta da kamera oldugu icin direk kamera aciliyor.
emoz159 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:16.