selam ben telefonuma kimsenin girmesini istemiyorum. bunun için hangi güvenlik programını kullanmalıyım??? (6600 var)![]()
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki SymbianOS forumunda 6600 için güvenlik programı başlıklı konu tartışılıyor; selam ben telefonuma kimsenin girmesini istemiyorum. bunun için hangi güvenlik programını kullanmalıyım??? (6600 var)...
selam ben telefonuma kimsenin girmesini istemiyorum. bunun için hangi güvenlik programını kullanmalıyım??? (6600 var)![]()
telefonun kendi güvenlik kodunu kullansan daha iyi olmazmı hadi belli bi klasörü yada resmi desen neyse
walla telefona girebilecek bi insan ewladıyla ben henüz karşılaşmadım ama kapatma düğmesine basınca teli kitle die bi seçenek war.
Combat Master
BEYler teli kitle kötü benim kardeş beş defa yanlış girdi telefon kilidi 5 dk sonra kaldırılacak dedi kalktı.
nasıl yani yaa şimdi 5 kere yanlış girince 5 dk sonra açılıyomu kilit kendiliğinden
hayir 5 defa yanlis girince 5 dk boyunca hiç bi sfireyi kabul etmiyo artik! dogru sifreyi girsende acilmiyo!
ancak 5 dk. sonunda dogru sifreyi girersen aciliyo
yA Bende ne bileyim o gün banada oturdu kafam karışıktı öyleydi ewt.
Arkadaşım bu programı öneririm sana gönül rahatlığıyla kullan.Dosya Şifreleme Programı Tıkla Not:Virüs yoktur. 1- Eğer gelen sayfada yüklemez ise kısayolu kopyala adres çubuğuna yapıştır. 2-Refresh(Yenile)yap.Ama 1. daha kesin çözüm..![]()
![]()
![]()
ya dosya değilde toptan bi klasörü şifreleyen program varmı acaba
verdigin linki acmiyo arkadasim
o dosyayi bana gönder sende yüklüyse benim servera atalim ok???
Valla çalışıyor ama ben magnetic e atayım dosyayı beyler bu arada kısyolu kopyala ile denedinizmi?
tamam arkadaşlar link düzelmiş şimdi çalışıyor
denedim ama walla olmadi bi yollayin bana o zaman!salamura tarafından iletildi.
m4gnetic@hotmail.com