+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

Blzinstapp Hata :(

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki SymbianOS forumunda Blzinstapp Hata :( başlıklı konu tartışılıyor; Blzinstapp programını kurdum. fakat çalıştırdığımda ve install dediğimde "Uygulama Kapatıldı" hatası geliyor ve kapanıyor program. acaba benmi yanlış yapıyorum diye ...

Member PcSilver Avatar
    Katılım tarihi
    13.07.2004
    Nereden
    Tekirdağ

Blzinstapp Hata :(

Blzinstapp programını kurdum. fakat çalıştırdığımda ve install dediğimde "Uygulama Kapatıldı" hatası geliyor ve kapanıyor program. acaba benmi yanlış yapıyorum diye size yaptıklarımı anlatiiim elimde sonic.blz diye bir dosya war Sonic4 oyununa aitmiş bu dosyayı programın bulunduğu klasörün içine atıyorum ve programı çalıştırıp install diyorum ve hata çıkıyor...
    Dikkat!!!
    Fenerbahçe lidir Kendisi...

Senior Member iCoNaiN Avatar
    Katılım tarihi
    22.04.2004
    Nereden
    den sanane!!!! Buraya bakma bi daha....
    .blz dosyasını bilgisayardan yüklemezsen çalışmaz tabi ki. önce .blz dosyasını bulup IrDa veya BlueTooth ile cebine atacaktın. o blz dosyasını ama direk mmc'nin içine atacaksın. şu videolar,images falan yazan yere. sonra blzinstapp'ı açacaksın. orada oyunun ismini göreceksin. ondan sonra hangi blz dosyasını yükleyeceksen seçip install diceksin. bu kadar...
    Cartel & KaraKan

Türkçe rapin gerçek kralları!

Member isotr Avatar
    Katılım tarihi
    09.05.2003
    Nereden
    Lefkoşa/Dereboyu
    benimde başıma geldi .blz uzantılı dosyan bozulmuş olabiliyor. problemin çözülmezse programı uninstall yapıp tekrar yükle. çözemessen, adım adım yaptıklarını anlat, ne yapman gerektiğini söyleyelim.

Member PcSilver Avatar
    Katılım tarihi
    13.07.2004
    Nereden
    Tekirdağ
    Arkadaşlar Teşekkür ederim oyunu yükledim. benim gibi takılan arkadaşlar için *.blz uzantılı dosyayı E:\ içine attığınızda install edebiliyorsunuz...

New Member
    Katılım tarihi
    19.06.2006
    arkadaşlar blz uzantılı oyunıu nasıl E: nin içine atıcam

V.I.Member EsPeRaNZa Avatar
    Katılım tarihi
    28.05.2005
    Nereden
    İzmit/Kocaeli - Nişantaşı/İstanbul
    Blog Mesajları
    1
    Fexplorer yada Seleq vb. programlar işini gorur!

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3