hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

cehaletimi bahışlayın ama....

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında cehaletimi bahışlayın ama.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bluetooth kullanmasını bilmiyorum.Samsung E-250 telefonuma mp3 yükleyecem ama bluetooth kullanmasını bilmediğimden bir türlu olmuyor yardımsever dostlardan rica ediyorum...lütfen yardım edin. ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 09-06-08, 14:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
refikilhan
New Member

Katılım tarihi: 09.06.08
Nereden: antalya
cehaletimi bahışlayın ama....

Bluetooth kullanmasını bilmiyorum.Samsung E-250 telefonuma mp3 yükleyecem ama bluetooth kullanmasını bilmediğimden bir türlu olmuyor yardımsever dostlardan rica ediyorum...lütfen yardım edin.
bluetooth programım var.
refikilhan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 15:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
Ynt: cehaletimi bahışlayın ama....

Telefondan pcye
Bluetooht cihazını pcnin usb girişine tak. Görev cubunun sağ alt tarafında saatin yanında bluetoohtun simgesi cıkıcak. Simgeye sağ click yap dos ya al de daha sonra telefonundan istediğin dosyayı gönder.

Pcden telefona
Bluetooht cihazını pcnin usb girişine tak. Görev cubunun sağ alt tarafında saatin yanında bluetoohtun simgesi cıkıcak. Göndermek istediğin dosyanın üzerine gel sağ clik yap gönder seceneklerinden bluetooth sec telefonununda bluetoohtu acıksa dosyayı gönderirsin.
Eski 09-06-08, 15:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
refikilhan
New Member

Alıntı:
refikilhan tarafından iletildi. Mesajı göster
Bluetooth kullanmasını bilmiyorum.Samsung E-250 telefonuma mp3 yükleyecem ama bluetooth kullanmasını bilmediğimden bir türlu olmuyor yardımsever dostlardan rica ediyorum...lütfen yardım edin.
bluetooth programım var.
Sevgili dostum. sana ne kadar teşekkür etsem azdır bu defa başardım.....
Refik müziği cebimde ....çoooook ama çoook teşekkürler..
Eski 09-06-08, 16:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
refikilhan
New Member

Bluetooth kullanmasını bilmiyordum bu nedenle bir mp3 ü cebime yükleyememiştim..ancak az önce bulunduğum yardım çagrısına anında cevap veren moderatör DeeJay_gT ye birde buradan teşekkür etmek isterim....
Eski 09-06-08, 16:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9

Yardımcı olabildiysem sevindim. İyi forumlar.
DeeJaY_gT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:43.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999