+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

gerçekten calisan icq programi!

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki SymbianOS forumunda gerçekten calisan icq programi! başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar gerceten calisan, baglantida bi problem cikarmayan bi icq programi var mi elinizde! kafayi yiyecem bulamadim bi türlü! hangisini denediysem ...

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3

gerçekten calisan icq programi!

arkadaslar gerceten calisan, baglantida bi problem cikarmayan bi icq programi var mi elinizde! kafayi yiyecem bulamadim bi türlü! hangisini denediysem omadi!
    kullanan iln varsa bi yardim plsssss

Silver Member serdarski Avatar
    Katılım tarihi
    02.08.2004
    Nereden
    Istanbul genelinde...
    Alıntı m4gnetic tarafından iletildi.
    arkadaslar gerceten calisan, baglantida bi problem cikarmayan bi icq programi var mi elinizde! kafayi yiyecem bulamadim bi türlü! hangisini denediysem omadi!
    kullanan iln varsa bi yardim plsssss
    Eğer 6600 kullanıyorsan Ben nICQ v2.23 diye bir program kullanıyorum. Bir de Turkcell faturalı hat kullanıyorum. Superonline'da bağlandığın kadar öde abonesiyim. Superonline GPRS ayarlarını kullandığım 6600'a yükledim. Bu ayarlarla bu programı kullandığımda hiç sorunsuz bağlanıyorum. Hatta sana bile bu şekilde 6600'dan icq'na mesaj bile gönderdim. Senin gönderdiğin icq mesajlarını okuyabiliyorum. Sanırım sen böyle bir şey istiyorsun.
    Teknolojinin sonu yok.
    Her gün yeni özelliklere sahip aletler çıkıyor.
    SS

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3
    ewt aynen öyle bisey istiyorum!
    bende aycell faturali hat var! bi halledelim sunu yaaaa

Senior Member
    Katılım tarihi
    20.05.2004
    agile messenger 3 ile icq yahoo ve msn e bağlanabilirsiniz. ücretlendirme aynı şekilde arkadaşın dediği gibi yapılmaktadır ek bir ücret ödenmiyor.
    sitemizden bulabilirsin.
    www.siirlerefendisi.com

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3