Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS »

kızılötesi remote programları

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında kızılötesi remote programları başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bu uzaktan kumanda programlarından birkaç tane indirdim ama hiçbiri tam olarak çalışmadı. Çalışır gibi olanı da psiloc sitesininki, o da ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-06-05, 12:50   #1 (permalink)
barsoy
Cool Member

barsoy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.05
Exclamation kızılötesi remote programları

bu uzaktan kumanda programlarından birkaç tane indirdim ama hiçbiri tam olarak çalışmadı. Çalışır gibi olanı da psiloc sitesininki, o da iyice yaklaştırıp dibine tutarsanız çaılışıyor. Bu programlar gerçekten işe yarar mı diye merak ediyorum çünkü telefondan telefona kızılötesinden dosya aktarmak istediğiniz zaman en fazla 25cm uzaktan gönderebiliyorsunuz, ee o zaman cep telefonunu televizyonun uzaktan kumandası olarak kullanmak mümkün değilmi?
Evde uzaktan kumandadan geçilmiyor, müzik seti,tv, uydu, dvdplayer,home theater, hepsine hükmeden kumandalar var piyasada ama madem cep telefonunun kızılötesi var niye bundan yararlanmayalım,dimi ?
varmı kullanabilen bu remote programlarını?
barsoy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 26-06-05, 13:28   #2 (permalink)
Z@gor
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: TurkLAND
Resimler: 1
bi ara bende bu programı kullanıyordum zamanında iyi makara yapıyorduk arkadaşlara şaka filan ben tv harici başka bir cihazda denemedim ama tv'de sorunsuz çalışıyordu fakat kumanda edebilmek için tv'ye biraz yakın tutmak gerekiyor
Eski 26-06-05, 21:53   #3 (permalink)
barsoy
Cool Member

barsoy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.05
yani işte 25cm yaklaştıktan sonra gider kendi düğmesine basarım diyorum.
barsoy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 26-06-05, 23:55   #4 (permalink)
Z@gor
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: TurkLAND
Resimler: 1
eh.. orası öyle
Z@gor çevrim dışı  
Eski 28-06-05, 21:37   #5 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
c++ buldirle yazıldıkları için birincisi her televizyona malesef uyum saglamıyorlar ornegin benim memleketteki evde samsung var fkat calıstırmıyo okudum yerdeki evimde ise philips var calıstırıyo kızılötesi cok fazla etki alanı olmadıgından malesef biraz yakına gecmek zorundayız aslında cokta etkili bir arac değil
Eski 09-01-08, 13:56   #6 (permalink)
ademuzbek09
New Member

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: aydın
Ynt: kızılötesi remote programları

jhhhhhhhhhhhhhh
ademuzbek09 çevrim dışı  
Eski 09-01-08, 13:57   #7 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

deneme bir-ki
peculiar çevrim dışı  
Eski 09-01-08, 20:48   #8 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1

Lütfen post atmadan önce konun tarihine bakınız..

Konu araçları

kızılötesi remote programları ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
mobiluck bey blackballer programları paradise85 SymbianOS 9 21-07-06 12:43
cep programları kurulum dizini baybars783 Nokia 1 20-05-05 10:34
adsl modem ve remote desktop calipso_ ADSL 7 30-09-04 15:39
MSI FX5200 Ekran kartı ile 3D programları çalıştıramıyorum ademiz Genel 0 08-09-04 17:36
programları telefona nasıl göndereceğiz kamuranyıldırım Genel(Cep) 7 07-07-04 23:45

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:01.