Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS »

Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-06-06, 15:16   #1 (permalink)
sadece62
New Member

Katılım tarihi: 31.05.06
Nereden: adana
Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ?

ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim mi?bana nasıl bir program önerebilirsiniz.ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜR EDERİM....
sadece62 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 02-06-06, 00:42   #2 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Beyaz çekim yapıyorsa real player ayarlarından kontrast'ını ayarlamanı oneririm! Yoksa kaba tabir ile 6630 taş gibi telefondur!
Eski 02-06-06, 10:20   #3 (permalink)
dj_erdinç
Rookie Member

dj_erdinç Avatar

Katılım tarihi: 02.06.06
Nereden: istanbul

evet kötü çekiyo ama iyi çektiren programı yok mu?
dj_erdinç çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 10-06-06, 12:01   #4 (permalink)
arslans
New Member

Katılım tarihi: 10.06.06
Nereden: ADANA
bende 6630 kullanıyorum, arkadaşın dediği gibi kaliteli bir çekim olmuyor. akıcı bir çekim nasıl yapabiliriz.

şimdiden teşekkürler.
arslans çevrim dışı  
Eski 10-06-06, 12:30   #5 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
sadece62 tarafından iletildi.
ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim mi?bana nasıl bir program önerebilirsiniz.ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜR EDERİM....
Dediğim gibi bir fark olmaz! Isıktan etkileniyo diyosun ama program yukledinmi yine aynı kamerayı kullanıcak o program ve yine ısık sorun olucak! Yani program yukledinmi telefonun arkasında işıgı onleyici bir aparat oluşmuak
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Eski 10-06-06, 15:34   #6 (permalink)
huseyinakinci
Rookie Member

huseyinakinci Avatar

Katılım tarihi: 16.08.04
Nereden: izmir
walla bendede 6630 var ama hiç öyle bir şikayetim yok.bence gayet kaliteli,telefonlara göre tatmin edici bir kalitesi var.bence kamera ayarlarından kaliteyi yüksek yapın.ozman olur belki neyse sağlıcakla kalın dostlar...
Eski 10-06-06, 16:29   #7 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
huseyinakinci tarafından iletildi.
walla bendede 6630 var ama hiç öyle bir şikayetim yok.bence gayet kaliteli,telefonlara göre tatmin edici bir kalitesi var.bence kamera ayarlarından kaliteyi yüksek yapın.ozman olur belki neyse sağlıcakla kalın dostlar...
Zaten herşey kamera ayarlarında bitiyor!
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Eski 25-04-08, 22:17   #8 (permalink)
kobe_bryant
New Member

Katılım tarihi: 25.04.08
Nereden: istanbul
Ynt: Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ?

benim de 6630'um var hem videosu kötü hem fotoğraf çekimi. telefonda güzel görünüyo ama pc'ye atınca berbat görünüyo. 1 megapixellik 7610 bile daha iyi çekiyo. sebebi ne olabilir acaba. lütfen yardım!!!
kobe_bryant çevrim dışı  
Eski 25-04-08, 22:19   #9 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10
Ynt: Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ?

Konu tarihine dikkat edin lütfen. Bir sorununuz varsa yeni bir konu açıp çözüm yolu arayınız.
Kapalı konu

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:00.