Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim ..." şeklinde özetlenebilir....
ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim mi?bana nasıl bir program önerebilirsiniz.ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜR EDERİM....
ya ben 6630 un video sunu beğenmiyorum.Beyaz bir çekimi var.fazla kaliteli bulmuyorum.bi de ışıktan çok etkilenen bir telefon.bilmem derdimi anlatabildim mi?bana nasıl bir program önerebilirsiniz.ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜR EDERİM....
Dediğim gibi bir fark olmaz! Isıktan etkileniyo diyosun ama program yukledinmi yine aynı kamerayı kullanıcak o program ve yine ısık sorun olucak! Yani program yukledinmi telefonun arkasında işıgı onleyici bir aparat oluşmuak
walla bendede 6630 var ama hiç öyle bir şikayetim yok.bence gayet kaliteli,telefonlara göre tatmin edici bir kalitesi var.bence kamera ayarlarından kaliteyi yüksek yapın.ozman olur belki neyse sağlıcakla kalın dostlar...
walla bendede 6630 var ama hiç öyle bir şikayetim yok.bence gayet kaliteli,telefonlara göre tatmin edici bir kalitesi var.bence kamera ayarlarından kaliteyi yüksek yapın.ozman olur belki neyse sağlıcakla kalın dostlar...
Ynt: Nokia 6630 a göre kaliteli video çekim programı ?
benim de 6630'um var hem videosu kötü hem fotoğraf çekimi. telefonda güzel görünüyo ama pc'ye atınca berbat görünüyo. 1 megapixellik 7610 bile daha iyi çekiyo. sebebi ne olabilir acaba. lütfen yardım!!!