Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS »

nokia n80 hakkında bilgi istiyorum...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında nokia n80 hakkında bilgi istiyorum... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-06-07, 17:27   #1 (permalink)
aksu1402
New Member

Katılım tarihi: 01.06.07
Nereden: ELAZIĞ
nokia n80 hakkında bilgi istiyorum...

arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası için yardımcı olsun...allaha emanetsiniz...
aksu1402 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 21:27   #2 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Ynt: nokia n80 hakkında bilgi istiyorum...

Alıntı:
aksu1402 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası için yardımcı olsun...allaha emanetsiniz...
Yüklemeye çalıştığın programlar .sis uzantılı olabilir fakat S60 3rd içinmi o önemli? Symbian 3rd programları indirip telefonuna yüklemeyi dene olmazsa yine yazarsın buraya olurmu?

Konu araçları

nokia n80 hakkında bilgi istiyorum... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
işlemciler hakkında bilgi almak istiyorum çok detaylı lütfen esra_88 İşlemciler 1 03-03-07 22:48
ark winfast NF4UK8AA ANA KART HAKINDA BILGI ISTIYORUM muso33 Anakart 1 04-04-06 20:23
ekran kartları hakkında bilgi istiyorum stpsycho Ekran Kartları 10 08-10-05 12:40
lga işlemciler konusunda bilgi istiyorum kayıp İşlemciler 17 26-07-05 17:23
Bilgi istiyorum hevak Genel 2 22-04-05 19:57

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:05.