Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında nokia n80 hakkında bilgi istiyorum... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası için yardımcı olsun...allaha emanetsiniz...
arkadaşlar bu n80 ne meret bişi,s60 lar gibi değil,sis uzantılı programları çalıştırmıyo,bu konuda bilgisi olan,bana program önerecek olan allah rızası için yardımcı olsun...allaha emanetsiniz...
Yüklemeye çalıştığın programlar .sis uzantılı olabilir fakat S60 3rd içinmi o önemli? Symbian 3rd programları indirip telefonuna yüklemeyi dene olmazsa yine yazarsın buraya olurmu?