hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

sivrisinek kovan program istiyorum

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında sivrisinek kovan program istiyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "forum içinde arama yaptım ama bulamadım, bulduğum bir başlıkta da bu programın trojan veya onun gibi bişey içerdiği yazıyordu.. eğer ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 24-04-06, 10:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
Resimler: 3
Arrow sivrisinek kovan program istiyorum

forum içinde arama yaptım ama bulamadım, bulduğum bir başlıkta da bu programın trojan veya onun gibi bişey içerdiği yazıyordu.. eğer öyle bişey yoksa bu program elinde olan arkadaşlar bi zahmet yollarlar mı?

teşekkürler..

/edit:farkediyor mu bilmiyorum ama 7610 için olacak?!

Dean MS rüyası...

En son frantic tarafından düzenlendi: 24-04-06 saat 10:58.
frantic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 11:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hami10 Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
ya bu harbiden kovuyormu bende var bitane ise yariyorsa atarim ama ancak yarina..

hami10 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 11:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

ben de merak ediyorum
denemek lazım, önümüz yaz başlar şerefsizler vızıl vızıl..
en nefret ettiğim şeydir gece uyurken sivrisinek vızıltısı.. gece 20 kez de kalkmam gerekse kalkar izini sürerim o hayvanın, sadece beni rahatsız edeni değil, anasını bacısını tüm sülalesini arar bulurum..
zaten ondandır ki yıllardır süre gelen bir kan davası var aramızda
Eski 24-04-06, 13:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
atlantic
Rookie Member

Katılım tarihi: 26.03.06
Nereden: türkiye
Anti-Mosquito II 2.01
Program sayesinde, telefonunuzdan özel frekans sağlanarak, programın etraftaki sivri sinekleri kovdugu söylenmekte.
http://www.genccep.com/index.php?ind...ull_Dotsis.rar

ARKADAŞIM BUYUR İSTEDİGİN PROGRAM
atlantic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 13:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

atlantic verdiğin linkte bir sorun mu var acaba? bir sitenin anasayfası açılıyor!
Eski 24-04-06, 14:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
Pusu
V.I.Member
Bilgisayarım

Pusu Avatar

Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
DownloaD Bölümü Kısa Bir Süreliğine Kapalıdır.. diyor anasayfada..Ama link hatalı gibi gözüküyor.. .... var linkte..

Alıntı:
ben de merak ediyorum
denemek lazım, önümüz yaz başlar şerefsizler vızıl vızıl..
en nefret ettiğim şeydir gece uyurken sivrisinek vızıltısı.. gece 20 kez de kalkmam gerekse kalkar izini sürerim o hayvanın, sadece beni rahatsız edeni değil, anasını bacısını tüm sülalesini arar bulurum..
zaten ondandır ki yıllardır süre gelen bir kan davası var aramızda
aynen aynen

şok şok şok! programın bilgisayar versiyonunu buldum.ok şok şok

http://www.download.com/Anti-Mosquit...ml?tag=lst-0-1

En son Pusu tarafından düzenlendi: 24-04-06 saat 14:29.
Pusu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 15:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü
Bilgisayarım

ALIENWARE Avatar

Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Alıntı:
Pusu tarafından iletildi.
şok şok şok! programın bilgisayar versiyonunu buldum.ok şok şok

http://www.download.com/Anti-Mosquit...ml?tag=lst-0-1
Cidden işe yarıyomu yaf bu, gerçi sizi bilmem ama benim pc açık kaldımı komşu sesten şikayete geliyo o derece, ne beni nede sivrisineği uyutmaz kesin çözüm

ALIENWARE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 16:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
Pusu
V.I.Member
Bilgisayarım

Pusu Avatar

Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
fakat sivri sinekleri rahatsız eden ses frekansıyla insanları rahatsız eden ses frekansı farklıdır
Pusu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-06, 21:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

bu programı ararken bulduğumu sanıp indirdim, meğer pc için olan versiyonmuş

neyse işallah telefon için olanını da buluruz!

bir de merak ettiğim: bu insan kulağının duyamıyacağı frekansları pc'nin veya telefonun hoparlörleri verebilecek mi?
Eski 25-04-06, 00:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: İSTANBUL
bakıyorum kimse yollamamış buyur kardeşim cep telefonu için ancak şarj yiyor söyleyim ok işte link sorun olursa ben buradayım

http://rapidshare.de/files/15789307/...quito.zip.html

unutmadan ben geçen yaz yazlıkta bunu kullandım orada işe yaramıyor oranın sivrileri sivri değil sanki vampir hiçbir şeyden kaçmıyorlar bende sprey kullanıyordum ama istanbul dakileri kaçıyor denedim

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-06, 05:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
kivancmeral
Cool Member
Bilgisayarım

kivancmeral Avatar

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: Antalya
Vallahi ben anlamadım bu işi gerçekten ciddi bir konu mu bu ya cep telle sivrisinek yok etme ilk başta başlığı okuyunca hah yeni bir geyik zıplayayım hemen dedim ama bi baktım iş ciddi ben de bi deniyeyim bakalım
kivancmeral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-06, 07:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

@evanescence sağol arkadaşım..
istanbuldaki ufaklıkları etkilesin yeter, o yazlık canavarlarını bilmezmiyim, biraz uykuya dalsan sabah uyandığında bi parçanı eksik bulabilirsin
Eski 25-04-06, 09:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Katılım tarihi: 28.12.03
Nereden: FireBrigade
Blog Mesajları: 1
Resimler: 20
Şu sinek kovucu tabletler daha iyi çözüm getirici değil mi ? Şayet ben onu kullanıyorum güç kalkanı bayaa kuvvetli bu ses olayını bende denedim ama sanki bi işe yaramadı.. acaba sivriler duymuyor mu !!

Bishop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-06, 10:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
@frantic

önemli değil arkadaşım bi dene bakalım başka program isteresen ulaş yeter

@Bishop

walla ben bilmem nerede ne kadar faydalı olur bende sprey kullanıyorum hani koluna falan sıkıp dağıtıyorsun ya ondan o çok işe yarıyor yazlıktaki canavarlar bile yaklaşmıyor
evanescence çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-06, 10:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü
Bilgisayarım

ALIENWARE Avatar

Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Alıntı:
Pusu tarafından iletildi.
fakat sivri sinekleri rahatsız eden ses frekansıyla insanları rahatsız eden ses frekansı farklıdır
sen gel bnm odada bi gece uyumaya çalış pc açıkken sivriinek lere acırsın be her türlü frekansta rahatsızlık verebilir
ALIENWARE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-06, 11:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Alıntı:
evanescence tarafından iletildi.
@frantic

önemli değil arkadaşım bi dene bakalım başka program isteresen ulaş yeter

@Bishop

walla ben bilmem nerede ne kadar faydalı olur bende sprey kullanıyorum hani koluna falan sıkıp dağıtıyorsun ya ondan o çok işe yarıyor yazlıktaki canavarlar bile yaklaşmıyor
ya ondan bende kullanıodum bodrum'da gerçekten çok işe yarıyor ama kanserojen madde war diolar içinde bende tırstım yani kullanmaktan
Eski 25-04-06, 11:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
DER_YA
New Member

Katılım tarihi: 19.07.05
Eski 25-04-06, 11:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Alıntı:
DER_YA tarafından iletildi.
Derya sen ne işsin sabah sabah uyanamadın galiba? Eğer bu şekilde postlar atmaya dewam edersen burdaki verilen programı senin üzerinde denemek zorunda kalıcaz
Eski 25-04-06, 11:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
dj-xct
Member

Katılım tarihi: 15.05.05
Nereden: kıbrıs
Alıntı:
DER_YA tarafından iletildi.
sabahtan berı acaıp acaıp postlar atıp duruyor
Eski 26-04-06, 00:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
frantic
V.I.Member
Bilgisayarım

frantic Avatar

Alıntı:
Bishop tarafından iletildi.
bu ses olayını bende denedim ama sanki bi işe yaramadı.. acaba sivriler duymuyor mu !!
@bishop sağır bi sivrisineğe denk geldin galiba
ayrıca tabletlerin etkili olduğunu düşünüyorum ben de.. sadece bunu merak ettim, ilginç geldi..

bu arada @evanescence; programı indirdim onda sorun yok da, telefona yüklemeye çalıştığımda -uygulama yöneticisi bunu desteklemiyor- gibi bir yazı yazdı ve yüklemedi?