Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında sivrisinek kovan program istiyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bana acil lzım xp de çalısan..." şeklinde özetlenebilir....
"Ultra-high sonic" 33 sn lik ses dosyasi
bunu tavsiye ederim telefonda bilgisayarda kullanabilirsiniz yalniz minimum seste acin(bundan bile rahatsiz olabilirsiniz ama kulaginiz alisiyor)
__________________ Oyle bir devimki ben,hakikatte pireyim.
Bir delik gosterinde utancimdan gireyim.
N.F.K.
Bu programıda ben yazmıştım vakti zamanında, bu öyle tek bir frekansta ses yaymıyor, frekansları belli aralıklara böldüm her aralığı belli bir süre çalıyor sonra diğerine geçiyor (eğer varsa sineklerde sesten rahatsız olma durumu) böylece garantili oluyor, program 800 dk filan götürüyor sizi, sonrasında programı resetlemek gerekiyo..
Masaüstü yada laptoplar için geçerli bir program bu ve aynı zamanda sisteminizde bir tweeter hoparlör olmasıda gerekiyor!.
Valla uzun zamandır sivrisinek görmüşlüğüm yok, ben hiç görmedim işe yaradığını ama daha önceden de bunun paylaşımını yapmıştım hm'de 2 yıl önce filan, işe yaradığını söylediler deneyenler..