Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > SymbianOS »

Telefonda .avi uzantılı dosyaları açmak ?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki SymbianOS forumu altında Telefonda .avi uzantılı dosyaları açmak ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben smartmovie ve DVD playr programlarını indirdim ama AVI formatlı videoları izliyemiyorum..codec yok yazıyor ama 5-6 saniyelik avı leri izliyorum ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-06-06, 12:14   #1 (permalink)
womblick
New Member

Katılım tarihi: 04.05.06
Nereden: şanlıurfa
Telefonda .avi uzantılı dosyaları açmak ?

ben smartmovie ve DVD playr programlarını indirdim ama AVI formatlı videoları izliyemiyorum..codec yok yazıyor ama 5-6 saniyelik avı leri izliyorum ama 1-2 dakikalık avı leri izliyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
womblick çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-06-06, 02:25   #2 (permalink)
ceceli
Silver Member

ceceli Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
tlfn içinmi

proğramın tlf içinmi eğer öle ise markası ne
Eski 14-06-06, 10:12   #3 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
womblick tarafından iletildi.
ben smartmovie ve DVD playr programlarını indirdim ama AVI formatlı videoları izliyemiyorum..codec yok yazıyor ama 5-6 saniyelik avı leri izliyorum ama 1-2 dakikalık avı leri izliyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
http://rapidshare.de/files/1517727/C...D_S60.SIS.html

Bu attıgım Codec'i telefonuna yukle! İstedigin kadar izle tabi hala demo versiyonu kullanmıyosan eger hala demoysa bu forumdan sana yardım edmeyiz!

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:12.