+ Cevap Yaz
Results 1 to 11 of 11

Yüzüklerin Efendisi severlerine

Bu sayfada Off Topic kategorisindeki Güncel forumunda Yüzüklerin Efendisi severlerine başlıklı konu tartışılıyor; bir kisminizin hatirlayacagini umdugum siteyi tekrar duyurmak istiyorum, yüzüklerin efendisi 3 lemesine ve orta dünyaya ilgi ve alakasi olan insanlari ...

hARDWAREMANIAC Volkan Avatar
    Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

Yüzüklerin Efendisi severlerine

bir kisminizin hatirlayacagini umdugum siteyi tekrar duyurmak istiyorum, yüzüklerin efendisi 3 lemesine ve orta dünyaya ilgi ve alakasi olan insanlari bir arada görmeyi umdugumuz sitemize sizleride bekleriz

hem orta dünya acisindan büyük bi kaynak olmasini planladigimiz hem de ultima online icin turkiyede en iyiyi hedefledigimiz site son halini aldi, icerik acisindan zamanla geliscek olan siteye hali hazirda bulunan orta dünya severlerininde katilimini bekliyoruz

kisa zaman sonra acilacak olan ultima online oyun sunucumuz da ultima online a gönül vermis, farkli bir oynayis zevki tatmayi isteyen herkesin hizmetinde olacak. yuzuklerin efendisine sagdik kalacak ve elit bir kesimi hedefleyen, role play tabanli sunucumuzda orta dünya severlerinin kendilerine ait birseyler bulcagini umit etmekteyim

simdiden aramiza katilacak olanlara hosgeldiniz diyorum

Giris
    Battle for Middle-Earth Ultima Online Shard
    Forum
    BFMEUO Forum - vBulletin
    Üşeniyorum öyleyse yarın

Member teflon1453 Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    ankara

Ynt: Yüzüklerin Efendisi severlerine

sphere tabanlı olması ve bfme ile alakalı olması ilk dikkatimi çeken unsurlar oldu. başarılı bir çalışma olabilir umarım da başarılı olursunuz.ah ah uo dedinizde eski yıllar aklıma geldi güzel günlerdi

V.I.Member madyb Avatar
    Katılım tarihi
    31.07.2004
    Nereden
    İstanbul

siteyi takip ediyordum yüzüklerinefendisi bilgi konusunda rakip olacaz gibi yakın dönemde yayıma sunacağım arda arşiv sitesi bulunmakta
    uo içinse çok zamandır bekliyorum bir kaç arkadaşla konuştuk hatta me uyarlamasını bekliyoruz merakla

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

Alıntı teflon1453 tarafından iletildi. Mesajı göster
    sphere tabanlı olması ve bfme ile alakalı olması ilk dikkatimi çeken unsurlar oldu. başarılı bir çalışma olabilir umarım da başarılı olursunuz.ah ah uo dedinizde eski yıllar aklıma geldi güzel günlerdi
    cok tesekkür ederim, temennimiz ve calismalarimiz o yonde, burda bizim kadar uyelerimizede is dusucek, o yuzden elimizden geldigi kadar secici olmaya calisicaz

Alıntı madyb tarafından iletildi. Mesajı göster
    siteyi takip ediyordum yüzüklerinefendisi bilgi konusunda rakip olacaz gibi yakın dönemde yayıma sunacağım arda arşiv sitesi bulunmakta
    uo içinse çok zamandır bekliyorum bir kaç arkadaşla konuştuk hatta me uyarlamasını bekliyoruz merakla
    takip ettiginizi duymak cidden sevindirdi, belki rakip degil dost site oluruz,

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

hergün biraz daha iyiye gidiyoruz kanimca, hwm dan sadece iki kisi mi ilgilenio yuzuklerin efendisiyle, ya da siteyle,

Member hesap aldim Avatar
    Katılım tarihi
    02.12.2006
    Nereden
    ankara

Ultima oynamaya devam ediyorum ancak ben runuoda oynuyorum =) Güzel bir çalışma olmuş sitenizi inceledim.. Tebrik ederim, umarım emeklerinizin karsılıgını alırsınız.. Türk oyuncuların güzel ve vizon sahibi sunuculara alerjisi var malesef =(

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

malesef dedigin gibi ama ince eleyip sIk dokuycaz merak etme,

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

gec oldu ama madyb siteye uye misin?

V.I.Member madyb Avatar
    Katılım tarihi
    31.07.2004
    Nereden
    İstanbul

değildim ama oluyorum şimdi dışardan takip edilebildiği için üye olmadım sanırım

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre

gördüm simdi sitede, hosgeldin tekrar, =)

Silver Member DontHurtMe Avatar
    Katılım tarihi
    27.11.2006
    Nereden
    i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...

Geç te olsa buralıyım
    İmzandan yola çıkarak geldim..

Serinin "Hobit" dahil tüm kitaplarını okumuş ve filmlerini defalarca izlemiş bir Orta Dünya aşığı olarak zaman buldukça sitede olacağım umarım
    zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..

+ Cevap Yaz