Bu sayfada Off Topic kategorisindeki Güncel forumunda Yüzüklerin Efendisi severlerine başlıklı konu tartışılıyor; bir kisminizin hatirlayacagini umdugum siteyi tekrar duyurmak istiyorum, yüzüklerin efendisi 3 lemesine ve orta dünyaya ilgi ve alakasi olan insanlari ...
bir kisminizin hatirlayacagini umdugum siteyi tekrar duyurmak istiyorum, yüzüklerin efendisi 3 lemesine ve orta dünyaya ilgi ve alakasi olan insanlari bir arada görmeyi umdugumuz sitemize sizleride bekleriz
hem orta dünya acisindan büyük bi kaynak olmasini planladigimiz hem de ultima online icin turkiyede en iyiyi hedefledigimiz site son halini aldi, icerik acisindan zamanla geliscek olan siteye hali hazirda bulunan orta dünya severlerininde katilimini bekliyoruz
kisa zaman sonra acilacak olan ultima online oyun sunucumuz da ultima online a gönül vermis, farkli bir oynayis zevki tatmayi isteyen herkesin hizmetinde olacak. yuzuklerin efendisine sagdik kalacak ve elit bir kesimi hedefleyen, role play tabanli sunucumuzda orta dünya severlerinin kendilerine ait birseyler bulcagini umit etmekteyim
sphere tabanlı olması ve bfme ile alakalı olması ilk dikkatimi çeken unsurlar oldu. başarılı bir çalışma olabilir umarım da başarılı olursunuz.ah ah uo dedinizde eski yıllar aklıma geldi güzel günlerdi
siteyi takip ediyordum yüzüklerinefendisi bilgi konusunda rakip olacaz gibi yakın dönemde yayıma sunacağım arda arşiv sitesi bulunmakta
uo içinse çok zamandır bekliyorum bir kaç arkadaşla konuştuk hatta me uyarlamasını bekliyoruz merakla
sphere tabanlı olması ve bfme ile alakalı olması ilk dikkatimi çeken unsurlar oldu. başarılı bir çalışma olabilir umarım da başarılı olursunuz.ah ah uo dedinizde eski yıllar aklıma geldi güzel günlerdi
cok tesekkür ederim, temennimiz ve calismalarimiz o yonde, burda bizim kadar uyelerimizede is dusucek, o yuzden elimizden geldigi kadar secici olmaya calisicaz
madyb tarafından iletildi.
siteyi takip ediyordum yüzüklerinefendisi bilgi konusunda rakip olacaz gibi yakın dönemde yayıma sunacağım arda arşiv sitesi bulunmakta
uo içinse çok zamandır bekliyorum bir kaç arkadaşla konuştuk hatta me uyarlamasını bekliyoruz merakla
takip ettiginizi duymak cidden sevindirdi, belki rakip degil dost site oluruz,
Ultima oynamaya devam ediyorum ancak ben runuoda oynuyorum =) Güzel bir çalışma olmuş sitenizi inceledim.. Tebrik ederim, umarım emeklerinizin karsılıgını alırsınız.. Türk oyuncuların güzel ve vizon sahibi sunuculara alerjisi var malesef =(
i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Ynt: Yüzüklerin Efendisi severlerine
Geç te olsa buralıyım
İmzandan yola çıkarak geldim..
Serinin "Hobit" dahil tüm kitaplarını okumuş ve filmlerini defalarca izlemiş bir Orta Dünya aşığı olarak zaman buldukça sitede olacağım umarım
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..