Böyle teknik servis olmaz... Ben sizlere iki gün içinde yaşadığım sorunları aktarayım...
Benim bilgisayarım PIII 800 Mhz bir bilgisayardı... Onu ben de herkes gibi bazı parçalarını yenilemek amacı ile ORBİM BİLGİ İŞLEM HİZ. LTD. ŞTİ. Ye götürdüm... Orada çalışan bir kaç kişiyi tanıdığımız için de işimizin aksaklık olmadan yürüyeceğini zannettik... Biz bilgisayarı teslim ettiğimizde içindeki parçalardan sadece:
PIII 800 Mhz işlemci, Asus Anakart, 512 sd ram, 250w power supply değiştirilecekti..
Alacağım konfig. PIV 3.2, Asus P4P800-X anakart, 512 ddr ram, 400w power supply..
İlk önce aradıklarında bilgisayarımda bulunan SCSI portu kullanamayacağımı teknik servis müdürü bana iletti ve bilgisayarımdaki parçalar nedeni ile bir hata oluştuğunu ve bilgisayarımın 20 saniye sonra kendini kapattığını ekledi. Ben de SCSI portu söylediği için kendisine teşşekkür edip telefonu kapadım.
Bir saat sonra ben aradığımda ise sorun hala devam ediyordu. Teknik servis müdürünün tepkisi aynen şöyle oldu “Siz bizi rahat bırakırsanız çözüm bulabileceğiz!!!” O an kızgınlıkla telefonu kapadım.
İki saat sonra mağazanın satış temsilcisi bizi aradı ve bilgisayarımızın hazır ve her parçasının çalışır olduğunu bize belirtti.
Yarım saat sonra bilgisayarımızı aldık ve eve getirdik. Hard disk formatlandığı için yeniden sistemi yüklemem gerekiyordu. Ben yüklemelerini rica etmiştim ama yüklenmemişti. Windows XP sp2 yi bilgisayarıma kurduktan sonra internete bağlanabilmek için Surecom Ethernet kartımın driverinı disket ile yükleyecektim. Bir baktım disket sürücü çalışmıyor. Bilgisayarın içini açtığımda Disket sürücüsünün hiç bir kablosunun takılmamış olduğunu gördüm. Bilgisayarı kapatıp disket sürücüyü takıyordum ki taktığım anda bilgisayar yeniden başladı ve bir süre sonra kapandı. Tekrar açtığımda ise bilgisayar harddisk, disket sürücü, cd rom sürücü ve cd rw de dahil olmak üzere hiç bir parçayı görmüyordu. Daha sonra hiç uğraşmadan bilgisayarı kapattım. İçini incelemeye başladığımda Fanın ledlerinin hiç birinin, fan kontrol mekanizmasının ve bilgisayarın reset tuşunun takılı olmadığını gördüm. Disket sürücünün kablosunu yerinden çıkarttıktan sonra geri bilgisayarın kasasını kapattım ve servise yeniden gitmek üzere hazırladım. Ertesi gün teknik servise gitmeden önce bilgisayarın kablolarını sökerken bir de baktım ethernet kartım başka bir marka ile değiştirilmiş. Parçayı ben aldığım ve eski makineme ben monte ettiğim için herşeyini biliyordum. Benim aldığım marka SURECOM idi ma üzerinden çıkan parçanın üzerinde hiç bir şey yazmıyordu. Kızgın bir şekilde Ankaradaki en yetkili kişiyle görüştüm. Yetkili kişi böyle birşey olmayacağı konusunda ısrar ediyor ve diğer hatalarını düzelteceklerini söylüyordu. Biz Selanik ceddesindeki teknik servis bölümüne gittiğimizde adamların tavırları çok ilgimi çekti. Hepsi oldukça kabaydı. Teknik servis müdürü ile görüştüğümüzde hatayı, gördüklerimi ve parçanın değiştirilmiş olduğunu belirttim. Orada bulunan tüm çalışanlar üstüme yürüdü. Ve benimle kavga edeceklerini ima ettiler. Bilgisayarımı hemen düzelttirip oradan ayrıldım. Ama bir daha ORBİM COMPUTER SHOP tan hiçbir şey almamaya yemin ettim. Ondan sonra üst düzey yetkilisi ile görüştüğümde onlar da kabul etmedi. Ben de bir daha onlarla iş yapmayacağımı ve kimseye tavsiye etmeyeceğimi söyledim ve telefonu kapadım.
Soruyorum size ey bilgisayar kullananlar Trilyonluk bir bilgisayar şirketinin böyle yapması doğru mu?
Aynı olay sınıf arkadaşımın başına gelmişti ve adamlar o dediği anda bu yanlış parççayı hemen değiştirdiler.
Böyle muamele görmek sizce adalet mi?
Bir de insan yeni bilgisayar toplattıktan sonra sorunsuz çalışmasını ister.. İnsanın içinde sorunsuzdur nede olsa diye bir his vardır ya hani... İşte ben o hissi hiçbir zaman göremedim.
Zaman ayırıp da bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. |