Forum Off Topic T.T.K. Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü başlıklı konu tartışılıyor; Verilmişmiydi bilmiyorum....
Molecular Expressions: Science, Optics and You - Secret Worlds: The Universe Within - Interactive Java Tutorial...
Silver Member
Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü
Unutulan her şehit kaybedilen bir siperdir. Şehitleri unutmak vatandan vazgeçmektir!
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü verilmişti ama hangi sitede hatırlamıyorum
Silver Member
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü
freeman1209 tarafından iletildi.
verilmişti ama hangi sitede hatırlamıyorum
Burada değildir o karıştırmasana sen
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü bunlardan sonra hala uzayda yalnız mıyız diye soranlara kafa atasım geliyor..
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü evet vardı burada verildiydi
tamam 1 fermiye kadar girmişler görüntülemişlerde on milyon ışık yılı uzaktan o fotoğrafı kim çekti de verdi?
V.I.Member
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü "Format at düzelsin!!!"
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü
Blick tarafından iletildi.
evet vardı burada
verildiydi
tamam 1 fermiye kadar girmişler görüntülemişlerde on milyon ışık yılı uzaktan o fotoğrafı kim çekti de verdi?
samyazah tarafından iletildi.
CGI elbette..
yok bendim o
V.I.Member
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü cgi nedir bilgilendirseniz şu cahil arkadaşınızı?
V.I.Member
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü Ulaaa işe bah yaa taa nerden geliyo quarka kadar iniyo walla böle bi kameram olsa neler yapmazdım ki bi kere çok zengin olcaam kesin magazin firmaları sayesinde!..
Bende lazmıyım neyim baya sivri düşündüm hee:rolleye3: Lan abdest alırken ilk önce ayaklarını yıkayan ulvi
hARDWAREMANIAC
cgi nedir bilgilendirseniz şu cahil arkadaşınızı?
+111111 ban with sport
Sensei
cgi nedir bilgilendirseniz şu cahil arkadaşınızı?
C omputer G enerated I magery Computer-generated imagery - Wikipedia, the free encyclopedia Do, or do not. There is no try
hARDWAREMANIAC
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü sağol CeM abi tam anlayamadım ama yani bilgisayarda yaratılan resimler mi demek oluyor
V.I.Member
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü Bu ne ya bir an için hiç bitmicek sandım
neyse en sonunda 100 attometers (o da ne oluyorsa artık) da bitti.
Ynt: Dünyamizin 10 milyon isik yili uzakligindan 1 fermi uzakliga kadar yaklasan görüntüsü güzelmiş...
CGI olayını da öğrenmş olduk KARACA (Bizim imzamıza gelince mi kurallar geçiyor? ! )