Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Off Topic > T.T.K. »

Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı?

Bu sayfada Off Topic bölümü içerisindeki T.T.K. forumu altında Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ereyon.com.tr Ekonomik Reyonlar! sitesinden alışveriş yapmış olan varmı? Geçen çarşamba günü bir dvd kaydedici ısmarladık,sitede durumu hala "sipariş hazırlanıyor" şeklinde ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-12-07, 17:21   #1 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Katılım tarihi: 19.09.03
Nereden: Varolmayan bir dünyada yalnız yaşayan biri ve ona eşlik eden kara gölge
Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı?

Ereyon.com.tr Ekonomik Reyonlar! sitesinden alışveriş yapmış olan varmı?

Geçen çarşamba günü bir dvd kaydedici ısmarladık,sitede durumu hala "sipariş hazırlanıyor" şeklinde gözükmekte.Telefonla soralım diyoruz olmuyor,çünkü ya sürekli meşgul çalıyor yada bugünkü gibi sadece mesaj bırakmaya izin veriyor(ki mesajda bırakılmıyor çünkü sesli posta kutusu dolu diye hata verip telefon kapanıyor)Zaten sitesinde de bize sitemizdeki formlardan ulaşın deniyor.Formdan ulaşmayı denedim,dün gece soru gönderdim form aracılığıyla,neden hala hazır değil ne zaman hazır olacak diye,henüz cevap gelmedi.

"Bağımsızlık benim karakterimdir" "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir"
RRidgeback çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 19-12-07, 17:28   #2 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13
Cevap: Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı?

benim amcaoğlu 1000 ytl den fazla alışveriş yaptı ordan.teslimatı hızlı yapmışlardı
freeman1209 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 19-12-07, 23:51   #3 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9

ben zamanında casio saat ve ev aletleri almıştım farklı zamanlarda , herhangi bir sorun yaşamadım.sadece ilk alışverişinizde kredi kartının onaylanması için belli bir süre gerekiyor , ilk alışverişimde kredikartı onayı için 3-4 gün gecikmeli gelmişti ürün fakat daha sonrakilerde herhangi bir sorun olmadı.
Eski 20-12-07, 01:06   #4 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4

130ytl lik bir alışverişim olmuştu sanırım 2 gün gecikmişti ama başka bir sorun yaşamadım telefonla görüşmüştüm ürünü o gün kargoya verdiklerini söylemişlerdi.
Eski 20-12-07, 01:54   #5 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Katılım tarihi: 19.09.03
Nereden: Varolmayan bir dünyada yalnız yaşayan biri ve ona eşlik eden kara gölge

Cevaplarınız için teşekkürler.

Sanırım ürünü henüz tedarik edemediler heralde,bayram sonrasına kalmış olması kötü oldu
RRidgeback çevrim dışı  
Eski 20-12-07, 01:57   #6 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

Alıntı:
RRidgeback tarafından iletildi. Mesajı göster
Cevaplarınız için teşekkürler.

Sanırım ürünü henüz tedarik edemediler heralde,bayram sonrasına kalmış olması kötü oldu
aynı durum bendede var.hepsiburadadan 6 parça ürün sipariş vermiştim.4 tanesi hazır 2 tanesi üretici firmadan bekleniyor diyordu.bende kısmi teslimat yapılsın dedim.ücretsiz olarak 4 ürünü yolladılar.ikisi bayramdan sonraya kaldı artık
freeman1209 çevrim dışı  
Eski 22-12-07, 18:00   #7 (permalink)
ricman
Rookie Member

ricman Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.12.07
Nereden: izmir

Arkadaşım bu firma İzmir Çiğli O.S.B. de kurulmuş bir firma çok büyük olduğu söylenemez ama fiyatları açısından ileri derecede iyi. Ürünleri körükörüne fiyatına bakmadan almaya dikkat edersen çok ekonomik alışverişler yapabilirsin. Örneğin Samsung marka cep telefonları ucuz fiyatla alabilirsin ancak telefonlar istanbul garantili çıkıyor. Dikkatli olmanı tafsiye ederim ve alışveriş yaptığın sayfayı muhakkak kaydet çünkü bazen hediye ettikleri ürünleri ertesi gün promosyondan kaldırabiliyorlar. Tabi aldığında ürün hediyesiz kanıtlayamıyorsun da. Biraz önce de dediğim gibi tamamen dikkat işi.... İyi alışverişler.
ricman çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
www.ebay.com Sitesinden alışveriş yapanlar ? The Judge T.T.K. 87 26-07-08 00:23
güvenili alışveriş!!! charles Genel(internet) 13 11-03-05 00:49
Internet ve Alışveriş haeras Genel(internet) 0 06-10-04 18:17
Amerikadan Alışveriş bukowsky Genel 1 27-08-04 00:15
İnternetten alışveriş Wizard of Ozz Genel(internet) 0 25-02-04 08:24

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:30.