Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Erke Dönergeçine ne oldu? başlıklı konu tartışılıyor; samyazah tarafından iletildi. Teorik olarak sonsuza kadar hareket ettiği iddia edilen bir makinanın testi de sonsuza kadar süreceği için asla ...
@karaca ahahaha bu cvp süper
@goko +1 bugün yapamadığım birşey imkansız değildir sadece bugün yapamıyorumdur.
Bence Oracle.
derinden dönüyor bence![]()
bu dönergeç dediğiniz bir çeşit döner pişirme makinası olmasın
aslında bahsettikleri gibi sınırsız değil (kesinlikle)
eğer yaptıysalar
muhtemelen kütle çekimi manyetik enerjiye (gerçi kütle çekimi diye birşey yoktur ya o ayrı konu: bknz genel izafiyet), manyetik enerjiyi elektrik enerjisine çeviriyordur.
e bu sistem bizim barajlarda var diyeceniz şimdi. ama o su yakmıyor dersem mecaz manasıyla anlayın siz onu.
boş konuşmaktansa hiç konuşmayacaksın
e-diablo bu varsayımda bulunduğunu duymasınbu şekilde çalışmıyormuş bu alet
![]()
Temel olarak enerjinin katlanması ve kayıpsız artan şekilde biçim değiştirmesi teorisi fizikte kanıtlanamayabilir.Ancak mantıken olabilir.Burada önemli olan ilk enerjinin varlığıdır.zira sistemi harekete geçrdikten sonra enerji minimum kayıpla enerji transferi ile sistemin kendi içinde döngü oluşturması muhtemeldir.Ancak artan enerjinin olup olmayacağı ve olsada bir kısmının "kayıp" enerjiden dolayı ilk enerjiye dönüştüğünü varsayarsak sistemin dışarı sunabileceği enerjinin boşluğunun kapanıp kapanmayacağı çelişkili oluyor.
Bundan dolayı enerji transfer sisteminin sonsuza kadar olmasada ne kadar çalıştığının tespit edilmesi gerekiyor.
Şöylede bakabiliriz sistem harekete geçtikten sonra "yoktan" enerji üretemez ancak bulunduğu çevre ve enerji transferinin katkılarıyla belli bir dönergeç sistemi oluşturulabilir.Bu sisteminde değişen çevre etmenlerinden nasıl etkileneceği hala bir soru işareti uyandırıyor.
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
Olmayacağını o gün de söyledim ya da başka bir konuda söyledim tam hatırlamıyorum ama imkansız.
İmkansız diye bir şey var mıdır
Evet vardır, işte bu imkansız
Neyse unutuldu gitti işte dönmedi demek ki![]()
gün olur devran döner ama erke dönergeci dönmezzzz![]()