Bizim Ertanın pek bi umutlu oldugu Erke dönergeci hikayesi noldu 2007 de seri uretime gececeklerdi.Hatta ben baya dalga gecmistim bilimsel değil sizi kandiriyorlar diye.Bişeyler oldu mu? Var mi bir gelişme?
Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Erke Dönergeçine ne oldu? başlıklı konu tartışılıyor; Bizim Ertanın pek bi umutlu oldugu Erke dönergeci hikayesi noldu 2007 de seri uretime gececeklerdi.Hatta ben baya dalga gecmistim bilimsel ...
Bizim Ertanın pek bi umutlu oldugu Erke dönergeci hikayesi noldu 2007 de seri uretime gececeklerdi.Hatta ben baya dalga gecmistim bilimsel değil sizi kandiriyorlar diye.Bişeyler oldu mu? Var mi bir gelişme?
system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
msi s430x-025Tr notebook with amd turion 64 tl 50 and 2 gb 667 mhz kingston ram
Ne kendi siteleri olan erketurk.com da ne de başka yerde birşey yok, 2007 nin sonlarına yaklaşıyoruz ama hala birşey göremedik malesef..
burada da Mustafa Demircioğlu'nun erke ile ilgili bir yazısı var
FEYDAMID TEN ERKE YE -Mustafa DemircioÄŸlu « Kriptoblog
aslında herkes aynı şeyden bahsediyor, bir kaynak olmadan enerji elde edilemeyeceği, ve haklı gibi görünüyorlar, erke'nin yaptığı "maddenin eylemsizlik özelliği kullanılarak yapıldı" açıklaması pek bilimsel bi anlamı olmayan bir açıklamaydı ve bu şekilde bana da hiç inandırıcı gelmiyor ama bekleyip göreceğiz..
Yemin ediyorum geçen Ertan abiyi online gördüğümde aklıma gelen ilk şey bu olmuştuAma sanırım Ertan abide kabullenmiştir fos çıktığını.Bu kadar zaman oldu ne bir haber ne bir bilgi ne bir açıklama haberi yaptığıyla kaldılar....
Ayrıca bana göre böyle birşeyin yapılabilmesi mümkün bile olsa dünya üzerindeki mevcut teknolojiyle yapılabilecek birşey olduğunu düşünmüyorum...
Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...
bu denli ses getircek bi projenin bu denli sessizlik icinde kalmasi baya tezat degilmi?
sürtünmesiz ve kayıpsız bir dünyada bile imkansız bişey bence erke dönergeci...
dönmedigi anlasilinca proje iptal edilmis
bir kısım emekli zevata bu işlerin oyle kolay olmadıgını milyar dolarlar gerektigini parayıda gectim calisma azmi gerektigini herkesin kendi isini yapmasının lazım oldugunu anlatbilmistir sanırım bu olay.
Sessiz atın çiftesi pek olurmuş.Bekleyin bir anda çıkartacaklarmış ehe
enerjinin kaynak olmadan varolamaması doğru ise, enerji şu an olmamalıydı. bence mümkün olsa gerek ama bu yollarla değil
Bence Oracle.
o zaman alahı kafaya alacaksın abi, şart(big bang öncesi için tutarlı teori pek yok,geriye bi yukardaki kalıyo)
(tövbe estağfurullah çarpılacaz yav)
yav erke dönergeci bilmem de biz daha bu küçücük beynimizin daha minnacık bi kısmını kullanırken bu fizikte bi yere gelememişken bunalrı nasıl ulup da bi bok edecez yavs daha zerre kadar bişi bilmezken beklemeyin böle şeyler![]()
İmkansız diye birşey yoktur.Bu dahil tüm genellemelerde yanlıştır...
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
Teorik olarak sonsuza kadar hareket ettiği iddia edilen bir makinanın testi de sonsuza kadar süreceği için asla kanıtlanamayacak çalıştığı...
"Format at düzelsin!!!"