+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

Guvenilirlik?

Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Guvenilirlik? başlıklı konu tartışılıyor; selamlar oncelikle... daha once bi topic acıp ekran karti kıyaslaması sormustum ancak param olmadıgı ıcın o anda ertelemistim almayı....simdi fiyat ...

New Member
    Katılım tarihi
    19.03.2008

Guvenilirlik?

selamlar oncelikle...

daha once bi topic acıp ekran karti kıyaslaması sormustum ancak param olmadıgı ıcın o anda ertelemistim almayı....simdi fiyat arastirmasi yaptim da bu ankarada hi-tech bilisim diye bir mekanda neredeyse her urun 20-30 usd daha ucuz genel piyasaya gore...ankarali olup ta bu firmanin guvenilirligi ile ilgili bana yorum yapabilecek biri varmıdır?

hatta kardesim icinde bi pc toplamayi dusundudum icin parcalarini komple ordanda getirtebilirim o yuzden risk almak istemem. vatan comp. dan sonra istanbul dısında tanımadıgım kucuk sayılabilecek capta sirketlere sorup sorusturmadan guvenemedim...simdiden yardimlariniz icin tesekkurler

Moderator magic_ocean Avatar
    Katılım tarihi
    08.10.2004
    Nereden
    İstaNbul'un HerYErinde
    Blog Mesajları
    1

Ynt: Guvenilirlik?

ucuz derken sitenin linki varmıı bı bakalım bi ürün soyle fiyatı ıle ilgili yorum yapalım

New Member
    Katılım tarihi
    19.03.2008

Ynt: Guvenilirlik?

HiTech BiliÅŸim sitenin linki....misal olarak e8400 CPU 204 USD demis istanbulda 220-240 usd arasinda.

zotac gt amp! yeni sogutmayla 289 usd demis istanbulda o taban fiyati ki ben bi tane bulmustum ver1. di fani kucuk olan o fiyata ve 320 lere kadar gidiyo...

10-15 dolar yani az degil her urunde min 10 dolar farktan yine 100 dolar fark yapar. O da takdir edilir ki az bi miktar degil o kadar para verdikten sonra cebine kalacak ei bi miktar ve herhangi bir donanımdan ekstra yapabilecegin bi miktar

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3