Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Guvenilirlik? başlıklı konu tartışılıyor; selamlar oncelikle...
daha once bi topic acıp ekran karti kıyaslaması sormustum ancak param olmadıgı ıcın o anda ertelemistim almayı....simdi fiyat ...
daha once bi topic acıp ekran karti kıyaslaması sormustum ancak param olmadıgı ıcın o anda ertelemistim almayı....simdi fiyat arastirmasi yaptim da bu ankarada hi-tech bilisim diye bir mekanda neredeyse her urun 20-30 usd daha ucuz genel piyasaya gore...ankarali olup ta bu firmanin guvenilirligi ile ilgili bana yorum yapabilecek biri varmıdır?
hatta kardesim icinde bi pc toplamayi dusundudum icin parcalarini komple ordanda getirtebilirim o yuzden risk almak istemem. vatan comp. dan sonra istanbul dısında tanımadıgım kucuk sayılabilecek capta sirketlere sorup sorusturmadan guvenemedim...simdiden yardimlariniz icin tesekkurler
HiTech BiliÅŸim sitenin linki....misal olarak e8400 CPU 204 USD demis istanbulda 220-240 usd arasinda.
zotac gt amp! yeni sogutmayla 289 usd demis istanbulda o taban fiyati ki ben bi tane bulmustum ver1. di fani kucuk olan o fiyata ve 320 lere kadar gidiyo...
10-15 dolar yani az degil her urunde min 10 dolar farktan yine 100 dolar fark yapar. O da takdir edilir ki az bi miktar degil o kadar para verdikten sonra cebine kalacak ei bi miktar ve herhangi bir donanımdan ekstra yapabilecegin bi miktar