Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Off Topic > T.T.K. »

İngilizce Ögrenmenin En Kolay Yolu

Bu sayfada Off Topic bölümü içerisindeki T.T.K. forumu altında İngilizce Ögrenmenin En Kolay Yolu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İngilizce..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-05-04, 12:52   #1 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
İngilizce Ögrenmenin En Kolay Yolu

İngilizce
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 12:57   #2 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
abicim baya bir merak ederek daldım ne alaka diye şimdi bir de ttk ya koymuşsun keşke eğlenceye koysaydın
Eski 28-05-04, 13:06   #3 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
awet bayaaa yararlı hani

Bishop çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 13:06   #4 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Nıye kankı ya benım gıbı 0.5 yas gurubu ıcın gorsel ıngılızce egıtımı verıyor adamlar
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 13:09   #5 (permalink)
wwwengin
V.I.Member

wwwengin Avatar

Katılım tarihi: 10.02.04
Nereden: toprağın üstü arşın altında
+1 luli..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 13:11   #6 (permalink)
Nikneyime
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

Nikneyime Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.12.03
Nereden: ÌzMÌR ®
Alıntı:
lulali tarafından iletildi.
abicim baya bir merak ederek daldım ne alaka diye şimdi bir de ttk ya koymuşsun keşke eğlenceye koysaydın

Aynen ertan bu

< P4 3.0E / ABİT IC7-MAX3 / 2X256-DDR466 / BBA 9700PRO >
<3DMARK2001©3DMARK2003©PCMARK2002©PCMARK2004©>

İmzanız Kurallara uygunmu.?
Nikneyime çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 14:17   #7 (permalink)
m.o.b.o
Power Member

m.o.b.o Avatar

Katılım tarihi: 21.04.04
Nereden: Zürih - İsviçre
ingilizce, almanca ve fransızca için görsel ve işitsel alanda çok yararlı olduğuna inandığım Tell me More dil eğitim setlerini kullanabilirsiniz... ben almancasını aldım ve gayet yararlı, memnunum...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-04, 14:22   #8 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
abıcım nerden alıcez bunlrı sahsen ıngılızce ogrenmek ıstıyorum zaten bu aralar askerede gıtcem bırsuru bos vaktım olacaksanırım orda calısmak ıyı olur hem canımda sıkılmaz
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-04, 06:39   #9 (permalink)
tan
Member

tan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.05.04
Nereden: Denizi görüyor, mangala elverişli
Resimler: 2
ben ingilizce ozel ders veriyorum arkadaslar (bu ciddi)

seyi denesek? hani bi adam cikiyo ya gecenin 3'unde televizyona. eller boole hep yana acik annatiyo musti gibi 10 tane kelime ezberletiyo "advanced memoli power" midir nedir. Ayni adam baska bi programda da 500 tane rakami ezberden okuyo. Zekadan beyni firlamis booole gozler mozler. Bi de sunucu var tiyatro oyuncusu sevimsiz bi kadin (ferhunde teyze'de falan oynuyodu) o da yalanciktan sasiriyo falan aptal taklidi yapiyo. Adam bi kelimeyi ezberletmek icin turlu senaryolar kuruyo. Kelimeyi 10 kere cumle icinde kullanirim daha iyi. Akil sagligim mi bozulcak hikaye uydurcam diye. Bi sure sonra o hikayeler birbiriyle baglantili olmaya da baslar gayri ihtiyari, kafayi siyirirsin takinti yaparsin allah muhafaza.
tan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-04, 08:53   #10 (permalink)
m.o.b.o
Power Member

m.o.b.o Avatar

Katılım tarihi: 21.04.04
Nereden: Zürih - İsviçre
*ertan= setler biraz pahalı, 400 milyon civarı... ama bu verceğim yer ithalatçısı, yardımcı oluolar...

400 milyon kadar... Gazi umur paşa sokak. no :9/6 balmumcu istanbul

tel : 0212 274 43 55
m.o.b.o çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-04, 09:49   #11 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
tan tarafından iletildi.
ben ingilizce ozel ders veriyorum arkadaslar (bu ciddi)

seyi denesek? hani bi adam cikiyo ya gecenin 3'unde televizyona. eller boole hep yana acik annatiyo musti gibi 10 tane kelime ezberletiyo "advanced memoli power" midir nedir. Ayni adam baska bi programda da 500 tane rakami ezberden okuyo. Zekadan beyni firlamis booole gozler mozler. Bi de sunucu var tiyatro oyuncusu sevimsiz bi kadin (ferhunde teyze'de falan oynuyodu) o da yalanciktan sasiriyo falan aptal taklidi yapiyo. Adam bi kelimeyi ezberletmek icin turlu senaryolar kuruyo. Kelimeyi 10 kere cumle icinde kullanirim daha iyi. Akil sagligim mi bozulcak hikaye uydurcam diye. Bi sure sonra o hikayeler birbiriyle baglantili olmaya da baslar gayri ihtiyari, kafayi siyirirsin takinti yaparsin allah muhafaza.

lakın o adamın enlattıgı sey dogru yaf beyının her ıkı lopunuda calıstırıp bu sekılde on hafızadan kalıcı hafızaya aktarıyor
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-04, 18:57   #12 (permalink)
mia
Rookie Member

Katılım tarihi: 29.05.04
Nereden: İstanbul
bı ne yaawf
Eski 02-06-04, 19:19   #13 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
ney ne yaf ? benım yazıyı dıyorsan alısırsın zamnala
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-04, 00:37   #14 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
Alıntı:
e-diablo tarafından iletildi.
lakın o adamın enlattıgı sey dogru yaf beyının her ıkı lopunuda calıstırıp bu sekılde on hafızadan kalıcı hafızaya aktarıyor
o setler bende var. bir ara kullanıyordum(fotografik hafıza teknikleri) sınavlarda bayağı bir yararını görmüştüm.. herşey çok rahat aklımda kalıyordu.. okul bitsin zamanımda olursa scannerdan geçiririm nete koyarım sizde faydalanırsınız.. (yasaktır herhalde )
sul3yman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-04, 02:48   #15 (permalink)
lynx
Team Boss

lynx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.03.02
Resimler: 1
Abi bana tiz mail atsana yaw, bissürü sınav var bu aralar ve benim ezberim berbattır...
lynx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-04, 08:44   #16 (permalink)
tan
Member

tan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.05.04
Nereden: Denizi görüyor, mangala elverişli
Resimler: 2
deniyelim arkadaslar. "remote" kelimesini calisalim mesela. uzaktan kumanda kelimesinin halk arasindaki karsiligi demek oluyo biliyosunuz.

a) ayrik loblu adamcaazin teknigiyle calisalim. Kollarimizi iki yana 20'ser derece aciyoruz, dirsekten sabitliyoruz ve elleri sallayarak sunu dusunuyoruz hep birlikte: Yeni bi bilgisayar topladiniz. Herbiseyi aldiniz, eve geldiniz montajini yapacaksiniz. anakarti yerlestirdiniz, islemciyi taktiniz, fani ekran kartini modemi carti curtu yerlestirdiniz, kablolari taktiniz. Makinayi fise taktiniz a-aaa. makine acilmiyo. Dusun dusun en sonunda buldunuz. Ram'leri unuttunuz. Fakat bilgisayarci cok uzakta. sen ram'i unut, gerisini topla gel. iste bu "ram'i unut" cumlesindeeen napiyoruz, remote kelimesini cagristirip, ram'leri alacagimiz yer cok uzakta oldugu icin kelimeyi uzaklikla bagdastirip artik gerisini de anliyosunuz. Hadi baglantiyi yaptik. Arti butun bu senaryoyu da turkce kurduk. Kelimeyi bu senaryoya baglamak icin ne kadar ugrastik?

b) cumle icinde kullanma teknigini - ki ben boyle ogrendim ingilizceyi- deneyelim. "Abi televizyonun remote'unu uzatsana" (veya "ben remote gordum, babamin remote'u var) cumlesi yetiyo gibime geldi.

Yormayin kendinizi.
tan çevrim dışı