Merhaba arkadaşlar plakalarımıza yazılmış olan trafik cezalarını internetten nereden öğrenebilirim? www.emniyet.gov.tr de araç sorgulama ve sürücü ceza puanı sorgulama var ama ben plakaya yazılanı soruyorum...
Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Trafik Cezalarımı nereden öğrenebilirim? başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba arkadaşlar plakalarımıza yazılmış olan trafik cezalarını internetten nereden öğrenebilirim? www.emniyet.gov.tr de araç sorgulama ve sürücü ceza puanı sorgulama var ...
Merhaba arkadaşlar plakalarımıza yazılmış olan trafik cezalarını internetten nereden öğrenebilirim? www.emniyet.gov.tr de araç sorgulama ve sürücü ceza puanı sorgulama var ama ben plakaya yazılanı soruyorum...
Onu öğrenemezsin kardeş plakaya yazılan cezalar ruhsat adresine gelir ....
ne kadar zamanda gelir peki ? birde gelmesse genede bir yerden ogrenebiliriz herhalde:??
Bazen hiç gelmiyor !
Araç ruhsatı nereye bağlı ise oranın tarfik müdürlüğüne gideceksin...
hıı ilginc ve sacma yaw...
http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.nsf
motorlu taşıtlar vergi dairesi
malesef orasıda olması dost gidirp direk soraaz herhalde ..... kaydınız bulunamadı diyor..
maliyeye en ufak bir fatura yatırmaya gittiginde cezaların hepsi karşına dökecekler arkadaşım SAYGILAR![]()
![]()
![]()
ne o dostum çok mu ceza işledin yaws
PLAKALARA YAZILAN CEZALAR AF KAPSAMINA ALINACAKTI BİLGİSİ OLAN VARMI?