Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Türk Sanat Müziği.. başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaşlar..
Eminim ki vardır burada TSM sevenler..Hem bu konuyla ilgili yazabileceğimiz bi topic olsun hemde TSM şarkılarını bulma konusunda ...
Selam arkadaşlar..
Eminim ki vardır burada TSM sevenler..Hem bu konuyla ilgili yazabileceğimiz bi topic olsun hemde TSM şarkılarını bulma konusunda birbirimize yardım edebiliriz diye düşündüm..
Sağlam denilebilecek bi arşivim var ama böyle eski türk filmlerinde çıkan sanatçılar,(bunlar fiili olarak oynamasada şarkılarıyla oynayanların playback yapmasına yardımcı olanlar) mesela Handan Kara,Belkıs Özener,Neşe Karaböcek vs.. böyle eski seslerin şarkılarını arıyorum..Eğer sizlerde varsa paylaşabiliriz bunları..
Şimdi bunlar hangileriydi diyecek arkadaşlar varsa, onlara Beyoğlu'nda ''Sahibinin Sesi'' diye bi mekan var..Orayı tavsiye ederim..Oradaki arkadaştan istedim ama adam mırın kırın etti ve vermedi..
bende çok severim türk sanat müziğini. muazzez ersoyun nostalji albümleri çok hoşuma gidiyor. geçenlerde yedi karanfil serisini buldum internette ama link öldü çekemeden bu arada umut akyürek mp3 leri bulabileceğim bi link varsa çok sevinirim
Türk Sanat Müziği Çok hoşuma gider benimde aileden kalma bi alışkanlık işte Ama ondan sonra müzik bilincinizin yerine gelmesi için UNFORGİVEN II Tavsiye edilir
TSM adinda guzel bir sanatimiz varmis bir zamanlar. Simdi ise nafile nekadar yoz-bozlastik boyle.Bizim millet kadar karmasa yasayan bir toplum varmidir acaba? Afrikali kabileler bile kulturlerine dillerini vs lerine sahip cikarlarken sen kendi muzigine kulturune Tsm'sine yillardir eser kazandiramadan sacma sapan sozlerin muziklerin pesinden kos olacak isdegil..
Bi çağ var o na ayak uydurman lazım bence Versa. Yoksa hindistan-pakistan vb. geri kalmış yani modern görüntüsü çizmeyen bi ülke olur çıkarsın. Zaten sesimizi yeni yeni duyurmaya, modern yüzümüzü yeni yeni göstermeye başladık dünyaya. Sanat sever toplumlarda her tür müzik olur bence. Ama TSM nin yok olma durumuna geldiğide yalan değil. İşte son nesil bizlerden bir kaçı yada son nesil annelerimiz babalarımız.
merhaba ,aylardır zeki müren'in gönül penceresinden adlı şarkısını arıyorum.(mp3) fakat bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?teşekkür ederim.
türk sanat müziği belki popülaritesi olmayan bir müzik ama bence her Türk vatandaşının dinlemesi gereken bşir müzik...bazı parçalar gerçektende çok güzel ve bence sonsuza kadar kalmalı...ben aslında halk müziğini daha çok severim ama sanat müziğide dinlerim zaman zaman...bakın mesela tarkan ileride tsm kasedi çıkaracak ve bu müzik yeniden gündeme gelecek...
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
[I]SELAM ARKADAŞLAR.BEN YENİB BİR ÜYEYEİM.LÜTFEN BANA ZEKİ MÜREN,MÜZEYYEN SENAR VEDE ELİNİZDE BAŞKA SANAT MÜZİĞİ MP3 LERİ VARSA GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.