+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 25

Türk Sanat Müziği..

Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda Türk Sanat Müziği.. başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaşlar.. Eminim ki vardır burada TSM sevenler..Hem bu konuyla ilgili yazabileceğimiz bi topic olsun hemde TSM şarkılarını bulma konusunda ...

Cool Member Mehmet_Fb Avatar
    Katılım tarihi
    12.01.2004
    Nereden
    İstanbul

Türk Sanat Müziği..

Selam arkadaşlar..
    Eminim ki vardır burada TSM sevenler..Hem bu konuyla ilgili yazabileceğimiz bi topic olsun hemde TSM şarkılarını bulma konusunda birbirimize yardım edebiliriz diye düşündüm..

Sağlam denilebilecek bi arşivim var ama böyle eski türk filmlerinde çıkan sanatçılar,(bunlar fiili olarak oynamasada şarkılarıyla oynayanların playback yapmasına yardımcı olanlar) mesela Handan Kara,Belkıs Özener,Neşe Karaböcek vs.. böyle eski seslerin şarkılarını arıyorum..Eğer sizlerde varsa paylaşabiliriz bunları..

Şimdi bunlar hangileriydi diyecek arkadaşlar varsa, onlara Beyoğlu'nda ''Sahibinin Sesi'' diye bi mekan var..Orayı tavsiye ederim..Oradaki arkadaştan istedim ama adam mırın kırın etti ve vermedi..

Bende Zeki Müren,Müzeyyen Senar,Gönül Yazar,Behiye Aksoy,Safiye Soyman,Muazzez Abacı mp3 leri var..İsteyen olursa yollayabilirim..

hARDWAREMANIAC tHE_PaSSeNgEr Avatar
    Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    bende çok severim türk sanat müziğini. muazzez ersoyun nostalji albümleri çok hoşuma gidiyor. geçenlerde yedi karanfil serisini buldum internette ama link öldü çekemeden bu arada umut akyürek mp3 leri bulabileceğim bi link varsa çok sevinirim

Cool Member Mehmet_Fb Avatar
    Katılım tarihi
    12.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Bende 7 Karanfilin tüm şarkıları var..Bunun yanında Cahit Berkayda var ama yadigar2 yok..

Ben Umut Akyürek indirecek bi yer bulamadım..Aslında indirsem iyi olacak, kadın baya iyi
    mesajı düzenliyorum kazaa lite++ da var umut akyürek.
    En son Mehmet_Fb tarafından düzenlendi: 09-22-2004 saat 15:41

V.I.Member Mr.Green Avatar
    Katılım tarihi
    14.04.2004
    Nereden
    ıรt & ккtς
    Blog Mesajları
    1
    Türk Sanat Müziği Çok hoşuma gider benimde aileden kalma bi alışkanlık işte Ama ondan sonra müzik bilincinizin yerine gelmesi için UNFORGİVEN II Tavsiye edilir
    iLLeGaL & SaRP & S@RP

hARDWAREMANIAC tHE_PaSSeNgEr Avatar
    Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    ya geçen kazaa dan arattım bulamadı? belki yeni bir kaynak vardır. bi bakıyım. sağol dostum

Banned user birkan can Avatar
    Katılım tarihi
    05.08.2004
    Nereden
    bandırma banvit kara ali acar spor salanu BANVİTSPOR
    türk sanat müziği bence +1

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    TSM adinda guzel bir sanatimiz varmis bir zamanlar. Simdi ise nafile nekadar yoz-bozlastik boyle.Bizim millet kadar karmasa yasayan bir toplum varmidir acaba? Afrikali kabileler bile kulturlerine dillerini vs lerine sahip cikarlarken sen kendi muzigine kulturune Tsm'sine yillardir eser kazandiramadan sacma sapan sozlerin muziklerin pesinden kos olacak isdegil..

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 4Gb | Regza 32' | Z 5500 + T20| @ Win7 64 |Amilo Pa 3553 | Ps2

Katılım tarihi
    14.04.2004
    Nereden
    ıรt & ккtς
    Blog Mesajları
    1
    Bi çağ var o na ayak uydurman lazım bence Versa. Yoksa hindistan-pakistan vb. geri kalmış yani modern görüntüsü çizmeyen bi ülke olur çıkarsın. Zaten sesimizi yeni yeni duyurmaya, modern yüzümüzü yeni yeni göstermeye başladık dünyaya. Sanat sever toplumlarda her tür müzik olur bence. Ama TSM nin yok olma durumuna geldiğide yalan değil. İşte son nesil bizlerden bir kaçı yada son nesil annelerimiz babalarımız.

New Member
    Katılım tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İSTANBUL

ZEKİ MÜREN MP3

ZEKİ MÜRENİN ÇIK ESİ BİR PARÇASI VAR ÜSTÜMÜ ÖRT ANNE DİYE VARSA YOLLARMISIN? EPOSTA:yusufvatansever@hotmail.com

New Member
    Katılım tarihi
    07.06.2005
    Nereden
    ANTALYA

Zeki Müren Hakk.

merhaba ,aylardır zeki müren'in gönül penceresinden adlı şarkısını arıyorum.(mp3) fakat bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?teşekkür ederim.

Moderator gOkO Avatar
    Katılım tarihi
    10.04.2004
    Nereden
    on hm multi cpu
    Blog Mesajları
    3
    türk sanat müziği belki popülaritesi olmayan bir müzik ama bence her Türk vatandaşının dinlemesi gereken bşir müzik...bazı parçalar gerçektende çok güzel ve bence sonsuza kadar kalmalı...ben aslında halk müziğini daha çok severim ama sanat müziğide dinlerim zaman zaman...bakın mesela tarkan ileride tsm kasedi çıkaracak ve bu müzik yeniden gündeme gelecek...
    ERBAA'LI
    "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

Banned user Kommix Avatar
    Katılım tarihi
    02.10.2004
    arkadaşlar zeki müren'in teknolojisini tanımlayamıyo muyuz yav niye buraya açılmış ki konu bi de tee kaç ay önce açılmış (teey teey teey...)

Banned user KIZILÖTESİ Avatar
    Katılım tarihi
    15.04.2005
    Nereden
    İSTANBUL
    türk sanat musıkisini modifiye edip yeniden hafif araç gereçlerle ney kawal vs canlandırılmalı bence

New Member
    Katılım tarihi
    06.04.2006
    Nereden
    antalya

LÜTFENNN

[I]SELAM ARKADAŞLAR.BEN YENİB BİR ÜYEYEİM.LÜTFEN BANA ZEKİ MÜREN,MÜZEYYEN SENAR VEDE ELİNİZDE BAŞKA SANAT MÜZİĞİ MP3 LERİ VARSA GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Katılım tarihi
    14.04.2004
    Nereden
    ıรt & ккtς
    Blog Mesajları
    1
    Bu konuyada kim post attıysa banlanmış, ewlerden ırak

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam