Bu sayfada Off Topic kategorisindeki T.T.K. forumunda wi-fi T-shirt başlıklı konu tartışılıyor; bu t-shirt kablosuz ağ bağlantılarını algılıyormuş,hatta sinyalin şiddetini bile..wi-fi'nin günlük yaşamda oldukça yaygınlaştığı düşünülürse oldukça yararlı bir çalışma olmuş aslında.3 ...
bu t-shirt kablosuz ağ bağlantılarını algılıyormuş,hatta sinyalin şiddetini bile..wi-fi'nin günlük yaşamda oldukça yaygınlaştığı düşünülürse oldukça yararlı bir çalışma olmuş aslında.3 pille çalışıyor ve yıkanabiliyormuş.
devamı şurda:Wi-Fi Detector Shirt | Gadget Venue dot com
benden sonra aynı konuyu haberci açmıştı,hem de 2 kez belki ordan hatırlıyorsundur
yapışkanlı ekran olduğunu sanmıyorum daha farklı bir mekanizması vardır..
benden sonra aynı konuyu haberci açmıştı,hem de 2 kez belki ordan hatırlıyorsundur
yapışkanlı ekran olduğunu sanmıyorum daha farklı bir mekanizması vardır..
evet o ekran cırt cırtlı aslen velcro denilen madde elektronik aksam komple sökülüyor güzel bir alet kıyafet kombinasyonu ama sokakta ışıl iışıl gezmek ne kadar mantıklı olur ya da çoluğa çocuğa nasıl eğlence oluruz onu bilemem ki bu ışıl ışıl şahsiyetin wi fi bulduğu yere çömüp lap top ı açması tam komik resimlere eklenecek bir manzara olur kanımca
i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Ynt: Cevap: wi-fi T-shirt
:Güzel kızın mesafesine göre uyarı dedektörü fikrini ortaya adam deha adam similsi:
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..