Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda Flash 8 de butonada link vermede sorun başlıklı konu tartışılıyor; Acilllll:::: Flashta buton linki problemii!!!
arkadaşlar merhaba. falsh 8 de çalışıyorum. hazır bi flash menü buldum. ordaki menüdeki butonlara link ...
Acilllll:::: Flashta buton linki problemii!!!
arkadaşlar merhaba. falsh 8 de çalışıyorum. hazır bi flash menü buldum. ordaki menüdeki butonlara link veremiyorum. aşağıdaki kodu yazıp çalıştırdığımda hiçbir şey olmuyor. butonlara tıklıyorum ama belirtilen adrese gitmiyor. lütfen acil yardım edin. sesimi duyan olursa lütfen yardım etsinn...
ya aslına bakarsan orda kod yok. ben yeni kod yazmaya çalışıyorum. ama çok garip bir durum var. butonun sadece alt kısmına tıkladığın zaman geliyor istediğim sayfa. yani butonun üzerine geldip tıkladığımda gitmiyor. yardım edersen çok sevinirim(
vallahi kardeşim hiçbiş anlamadım kusura bakma ama. Kodlar doğru bu nasıl anlamadım yani. Benim yardımım bu kadar zaten pek flash bilmem. PHP için yardım istersen hep burdayım.
vallahi kardeşim hiçbiş anlamadım kusura bakma ama. Kodlar doğru bu nasıl anlamadım yani. Benim yardımım bu kadar zaten pek flash bilmem. PHP için yardım istersen hep burdayım.
Saygılar
sağol yine de. çok teşekkür ederim. ne güzel ümitlenmiştim.. yine de yardım edebilecek arkdaşlar varsa onlara sesleniyorum.. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNN
Acilllll:::: Flashta buton linki problemii!!!
arkadaşlar merhaba. falsh 8 de çalışıyorum. hazır bi flash menü buldum. ordaki menüdeki butonlara link veremiyorum. aşağıdaki kodu yazıp çalıştırdığımda hiçbir şey olmuyor. butonlara tıklıyorum ama belirtilen adrese gitmiyor. lütfen acil yardım edin. sesimi duyan olursa lütfen yardım etsinn...