Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda Flash 8 de butonada link vermede sorun başlıklı konu tartışılıyor; Apple-Selçuk tarafından iletildi.
Hazır kullanmanızı hiç tavsiye etmem.
ya zaten nerden bulaştım buna anlamadım ki. ilk defa böyle bişi yaptım ...
ya zaten nerden bulaştım buna anlamadım ki. ilk defa böyle bişi yaptım o da beni buldu. tüm siteyi tamamladım ama bu flashtaki sorun yüzünden yayınlayamıyorum. eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim..
ya zaten nerden bulaştım buna anlamadım ki. ilk defa böyle bişi yaptım o da beni buldu. tüm siteyi tamamladım ama bu flashtaki sorun yüzünden yayınlayamıyorum. eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim..
öncedende dediğim gibi daha çok webmaster ağırlıklı sitelere bakarsanız sonuç alırsınız.. HWM Donanım sitesidir...
Eger kendi bilgisayarinizdaki prog.html cagirmak istiyorsaniz butonunuzla o zaman, Flash programladiginiz dosyanizla ( .fla ve .swf ile ) , prog.html dosyaniz ayni dosya icinde bulunmali aksi taktirde görünmez.
Eger bir url eklemek istiyorsaniz o zamanda http//www.orneksite.com/prog.html seklinde eklemelisiniz. eklemezsenizde görünmez.