hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

flash biliyorum diyenler yardım!

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında flash biliyorum diyenler yardım! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben flash 8 de bır anımasyon hazırlıyorum.Photoshopda banner için bir tasarım hazırladım fakat rgb olmasına ve png kaydetmeme ragmen flasha ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 14-02-07, 12:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
tugce (bobrock)
Rookie Member

tugce (bobrock) Avatar

Katılım tarihi: 07.09.06
Nereden: istanbul
flash biliyorum diyenler yardım!

ben flash 8 de bır anımasyon hazırlıyorum.Photoshopda banner için bir tasarım hazırladım fakat rgb olmasına ve png kaydetmeme ragmen flasha attığımda resim bozuluyor piksellere ayrılıyor ne yapmam gerekiyor bilen warmı? teşekkürler
Eski 14-02-07, 16:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Re: flash biliyorum diyenler yardım!

Flash 8 de hazırlayacağın Banner animasyonun çözünürlüğünü 468x60 ayarladıktan sonra Photoshopta hazırladığın bannerin çözünürlüğünüde 468x60'a ayarlarsan sorunun olmaz
Eski 06-06-07, 12:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
ridvan_asci
Rookie Member

ridvan_asci Avatar

Katılım tarihi: 18.05.07
Blog Mesajları: 1

senın problemın resim boyutlarlarıyla ilgili.bannerın boyutu kaç olacaksa photoshopta oyle ayarlarsan bozulma olmaz.png yada diğer formatlarla alakası yok .
ridvan_asci çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-07, 15:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
SL6WF
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 06.03.05
Nereden: Istanbul

Özetle flash içerisine import edilen bitmaplerin boyutunu değiştirdiğinde resample olmaz... Yani orjinal import boyutunu kullanman lazım. Boyutu değiştirmek gerekirse harici editörde bu işi yapıp tekrar iimport..
SL6WF çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-07, 11:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
centii
New Member

Katılım tarihi: 09.11.07
Nereden: İstanbul
Cevap: flash biliyorum diyenler yardım!

Resmin Hazırlanacağı Sayfanın Ham HAlindeki Resolation Kısmına 96 dan yüksek bir dpi girersen sorunun bir nebze çözülür...
bir nebze dedim çünkü photoshop pixel, flash ise vektörel tabanlı bir program... bu sorunlar doğaldır...
centii çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 10:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ibrahim202
New Member

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: ANKARA
Ynt: flash biliyorum diyenler yardım!

merhaba dostum flash mı oğrenecen şu sitede güzel dersler var kaynaklar felen forum gün gectikçe dahada gelişiyor süper bir forum flash kaynaklar felen var...

www.duygusalchat.com/forum

chat sitesi olduğuna bakma forum süper...

selametle...
ibrahim202 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 15:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
b a r a n o i d
New Member

b a r a n o i d Avatar

Katılım tarihi: 11.06.06
Nereden: izmir
Ynt: flash biliyorum diyenler yardım!

resmi import ettikten sonra library'de üzerine gelip sağ tıklayın. properties sekmesinde allow smoothing i aktif edin. tabi önceki mesajlarda yazılan resmi flash içinde boyutlandırmamanız gerektiği ile ilgili uyarıları dikkate alın. bu benim söylediğim özellik de resmi rotate ettiğinzde bozulmasını engeller.
kolay gelsin
b a r a n o i d çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-08, 17:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
peyamii
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.08.08
Nereden: ankara
Yardımmmmm edin lütfen card reader&writer

YARDIMMM BEN TELEFONDAN BİL. BİLDAN TEL. MÜZİK ATMAK İÇİN SD/MMC/RS-MMC UBS 2.0 CARD READER ALDIM AMA TAKTIM ÇALIŞMADI SONRA Bİ TANE DAHA ALDIM BELKİ BOZUKTUR DİE İŞTE O DA AYNISI CARD READER&WRİTER BEN BUNU ARKASINA MİCROSD KARITI MİCRO CD KARITNIN İÇİNE HAFIZA kartımı TAKIP USB.2.0 YERİNE TAKIYORUM OTMATİK OLARAK GELMİYOR BEN NASIL MÜZİK ATACAM NASIL BAĞLAYACAM HERŞEYİNİ YAPIYORUM USB YERİNE TAKIYORUM BİL OTOMATİK OLARAK AÇMADSI GEREKİYOR NASIL OACAJK LÜTFEN YARDIMMMMMMM BİLGİSAYARIN OTMATİK OLARAK BULMASI GEREKMİYOMU YOKSA SANA CD Mİ VERMELERİ GEREKİYOR LÜTFEN Bİ AÇIKLAYIN BİL NEDEN OTMATİK OLARAK BULMİOIOoO (((çok acil olduğu için böyle yazdımm)))
peyamii çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
biliyorum, diyenler, flash, yardım

Bookmarks
Konu araçları

flash biliyorum diyenler yardım! ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeri Değil Biliyorum Ama Sizede Güveniyorum DarK_DewiL Genel(Code) 2 09-09-06 20:12
Biliyorum suyu çıktı ama 256k up to 512k ALIENWARE ADSL 24 12-08-05 15:59
Biliyorum çok konuşuldu ama bi yardım üstad Anakart 27 16-09-04 17:29

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:17.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999