hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

flash mx

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında flash mx başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar merhaba, flash ta eksiklerimi gidermek için SAVAŞ HOCA(TEKİN) nın "flash mx" kitabını aldım ve çalışmaya başladım. Normalde flash 8 ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 05-05-08, 05:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
alice86
New Member

Katılım tarihi: 05.05.08
Exclamation flash mx

Arkadaşlar merhaba,
flash ta eksiklerimi gidermek için SAVAŞ HOCA(TEKİN) nın "flash mx" kitabını aldım ve çalışmaya başladım. Normalde flash 8 kullanıyordum ancak kitapta anlatılan bazı şeylerin yeri flash 8 te ya yok yada yeri değişik. Acemi biri olarakta bunları bulmak zor oluyor diye flash mx 6.0 trial kurdum ancak oda 30 günlüktü bitti. Trial olduğu için key falan yazacağım bir yerde yok ki bulduğum keylerle orjinal sürüme çevireyim. İnternetten trial versiyonu bula biliyorum. acaba elinde mx full olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
alice86 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

flash mx ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
FLASH FLASH FLASH Nfs Underground BAKIN... PoLaT_ALeMDaR Oyunlar 22 15-06-05 16:45
flash ferinos Nokia 2 08-03-05 23:54

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:10.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999