+ Cevap Yaz
Results 1 to 13 of 13

Flash programını kullanarak bazı cihazların kullanımını göstermem gerekiyor..

Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda Flash programını kullanarak bazı cihazların kullanımını göstermem gerekiyor.. başlıklı konu tartışılıyor; Flash programını kullanarak : hub, switch , bridge , repeater , router cihazlarının calışma yapısını göstermem gerekiyor . Yardımcı olursanız ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Flash programını kullanarak bazı cihazların kullanımını göstermem gerekiyor..

Flash programını kullanarak : hub, switch , bridge , repeater , router cihazlarının calışma yapısını göstermem gerekiyor .
    Yardımcı olursanız sevinirim

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Ynt: Flash programını kullanarak bazı cihazların kullanımını göstermem gerekiyor..

Ya neden kimse cevap yazmıyo. Hiç değilse nası bişey diye sorun yaa noolurrr çok önemlii bunu nasıl yapıcam benn ??

Rookie Member ridvan_asci Avatar
    Katılım tarihi
    18.05.2007
    Blog Mesajları
    4

Ynt: Flash programını kullanarak bazı cihazların kullanımını göstermem gerekiyor..

kardeş öncelikle ne yapacağını ve flash konusundaki bilgilerini yazarsan yardım etmek daha kolay olur.Öncelikle bunları şöyle anlatabilirsin..
    movie clipler kullanarak teker teker animasyon hazırlarsın(ana sahnede değil ama) sonra ana sayfada linkler vererek gerekli movie cliplere yönlendirirsin bir nevi site linki gibi.
    sen ne yapmak istediğini tam bi anlat sonrasına bakalım....

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Öncelikle çok teşekkürler .Çünkü birinin ilgilenmesini çok bekledim bu ilk siz oldunuz .Benim yapmak istediğim öncelikle bir ağ kurmak ve o ağ üzerinde örn:hub 'ın çalısma yapısını anlatmak yani bir pc den gönderilen verinin tüm pc leri dolasıp gönderilen pc nin sunuc olarak alması gb. Eğer msn adresiyle görüşmek mümkünse söylerseniz sevinirim. (flash hakkında sadece bu dönem okulda yeni yeni eğitim almaya basladım çok basit seyleri yapabiliyorum)
    Yardımlarınız için teşekkürler...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Yaa neden tekrar bir cvp alamadım ne kdr sanssızım bn ya ..

Katılım tarihi
    18.05.2007
    Blog Mesajları
    4

sorununu şimdi anladım bunu yapabılmek için:
    1.öncelikle bilgisayar resimlerini ana ekranda çizebilirsin.bır arama motorunda hub gorsel olarak aratırsan ben sana adres verım hub - 3548 - itü sözlük görseller
    bu resmi ana sahneye kopyala
    2.şimdi resimdeki kablolar üzerinden veri aktarımını gostermek için motion tweenler kullana bılırsın orneğin kablonun rengı yanıp sonebılır ya da veri adlı bır yazıyı bu resmın uzerinde hareket ettirerek resmedebilirsin.

bu anlattıklarım flashın basit hali bunu yapmak için shape tween yada motion tween gıbı basıt hareketleri yapabılıyor olman gerekır.şimdilik bukadar yardımcı olabılırım. ödev sürenı bilmiyorum ama suan vaktım yok zamanını yazarsan odevın teslım tarıhının (3 hafta gıbı uzunsa) ornek yapıp yollayabılırım.ha msn konusu çok fazla msnde takılacak kadar vaktım yok ama yıne de vereyım adresimi maviumut0000@hotmail.com
    kolay gelsın...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Yardımlarınız için teşekkürler.Sizi mesgul etmek istemezdim ama 2-3 hafta gb bir sürem var sanırım.Söylediğiniz efektleri yapmayı biliyorum.Mutlaka deniycem.Msn de göreşebilirsek cok sevinirim.

Katılım tarihi
    18.05.2007
    Blog Mesajları
    4

ne demek bilgiyi paylaşmak vazifemiz.Siz ödevinizi halledin yeterli bizim için.Ha bu arada karışmak gibi olmasın ama bu yaptığınız resimlere maskeler uygulayarak efektler verirseniz ödevleriniz daha güzel olur diye düşünüyorum...(sönüp yanmalar ekrana direk değilde animasyonlu bir şekilde gelmesi cisimlerin)

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Maskeleme nin nasıl bişey olduğunu internetten mutlaka bakmam lazım

Katılım tarihi
    18.05.2007
    Blog Mesajları
    4

umarım odevını halledebilmissindir yardımcı olmaya çalıştık elimizden geldiği kadar ama bir sorun olursa biz ccevaplamak için her zaman buradayız...
    Kolay Gelsin...
    Temel İngilizce Dersleri

http://ridvanasci.byethost22.com/

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Çooookk saoluunnn ödevimi tamamladım ve verdim 95 aldım yardımlarınız için teşekkürler... =)

Katılım tarihi
    18.05.2007
    Blog Mesajları
    4

Alıntı seyda60 tarafından iletildi. Mesajı göster
    Çooookk saoluunnn ödevimi tamamladım ve verdim 95 aldım yardımlarınız için teşekkürler... =)
    rica ne demek biz her zaman buralardayız...Tebrikler puan içinde ayrıca..

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.01.2009
    Nereden
    İSTANBUL

Saolun hardwaremania ya da tesekkürleer

+ Cevap Yaz