Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash »

FLash Web Sayfamı ücretsiz aLanıma nasıL koyabiLirim?

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında FLash Web Sayfamı ücretsiz aLanıma nasıL koyabiLirim? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "iyi günLer arkadaşLar...FLash 8'de hazırLamış oLduğum bir web sayfasını internnete bir siteden aLdığım FTP'Li aLanıma nasıL ekLeyebiLirim aceba?FTP'den mi upLoad ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 31-03-06, 09:06   #1 (permalink)
Mic-staR
Member

Mic-staR Avatar

Katılım tarihi: 28.10.04
Nereden: Kıbrıs / Lefkoşa
FLash Web Sayfamı ücretsiz aLanıma nasıL koyabiLirim?

iyi günLer arkadaşLar...FLash 8'de hazırLamış oLduğum bir web sayfasını internnete bir siteden aLdığım FTP'Li aLanıma nasıL ekLeyebiLirim aceba?FTP'den mi upLoad etmem gerekiyor yoksa yine .htmL kodLarını mı sitenin ana sayfasına paste'Lemem gerekiyor? Yardımcı oLabiLirseniz çok sevineceğim...iyi günLer...
Mic-staR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-06, 11:25   #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Cuteftp programını kur.Hangi dosyaları gönderiyor, ne kadar kalmış rahatça görüyorsun.Yönetim olayı çok kolay oluyor direk ftp den bağlanmaya göre.
Soruna gelince sana verilen alan içerisinde public_html gibi bi klasör olmalı yaptığın her şeyi bunun içerisine atmalısın.
Indra çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-06, 02:48   #3 (permalink)
Mic-staR
Member

Mic-staR Avatar

Katılım tarihi: 28.10.04
Nereden: Kıbrıs / Lefkoşa
PubLick kLasörü yok :S

teşekkürLer arkadaş iLgin için...
yaLnız baktım aLanıma pubLic adında bir kLasör yok :S başka bir yöntemi yokmu bunu yapmanın?
ve bir sorum daha oLacak...iLLaki Cute FTP programı Lazım değiLdir sanırım hızLı ve yönetim işLeri koLay oLduğu için önermişsindir...dün deneme yaptım birkaçkez ama başarıLı oLamadım web sayfama FTP'den yoLLama işinde...Daha doğrusu FTP adresime hiç bağLanamadı kuLLandığım moziLLa FTP programı...Sadece o bağLanamasa iyi ama diğer 4 programında hiçbirisi bağLanamadı...Acaba sitemin ücretsiz oLduğundan oLabiLirmi bu sorun? Sanmıyorum çünkü daha önce çok güzeL bi FTP programından (isimini şuan hatırLayamıyorum ama çok hızLı upLoad yapıyordu) vbuLettin forum dosyaLarını ekLemiştim aynı adresime...ForumLar rahatça ekLeniyor ancak fLashLarımı ekLeyemiyorum...Daha başka bir yoLu yokmudur aceba?
Şimdiden tekrar teşekkürLer...
Mic-staR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-06, 17:06   #4 (permalink)
iDEA
Cool Member

iDEA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: İstanbul
Ftp Kullana bilmen için alanı aldığın yerin Ftp destedeği vermesi lazım. Yanı kayıt işlemi tamamlandıktan sonra sana Ftp adresi, kullanıcı adı ve şifresi verdi ise Alanı aldığın siteye o bilgiler doğrultusunda Ftp' yi kullanarak bağlanabilirisin. Eğer yok ise Kendisinin Dosya yönetimi vardır oradan sayfanı upload edebilirisn. Flash dosyaları ekleyemiyorsun sanırım. Bunun nedeni dosya boyutundaki sınırlama olabilir. Çünkü ücretsiz alanlarda bir dosyanın max. büyüklük sınırı bulunmakta aştığı takdirde ise upload yapamıyorsun.
iDEA çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-06, 11:28   #5 (permalink)
rock_N
New Member

rock_N Avatar

Katılım tarihi: 15.07.06
Nereden: tokat evde
i

i
rock_N çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:32.