Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash »

Flasha yeni başlayanlar için

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında Flasha yeni başlayanlar için başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yaa bu flaş bana kafayı yedirtcek çok iyi bilen arkadaşalr fln var mı ya ya da yardım edebilcekler. msnden fln ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-11-06, 01:47   #1 (permalink)
sevenhill
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.11.06
Flasha yeni başlayanlar için

yaa bu flaş bana kafayı yedirtcek çok iyi bilen arkadaşalr fln var mı ya ya da yardım edebilcekler. msnden fln konuşsak. ya ben intro gibi bişe yapmak istiyorum yaptımda ama bitince bi asrese yönlendirme olmadı. geturl dendim ama. şimdi normalde programdayken oluyoo gidiyoda swf çevirince olmuyo fln. ya ne bilim yardım etmeye istekli olana rkadşalar varsa şimdedien çok teşşekkür ederim.
(yaw böle msnden bi dolu soru sorucam sanırım msn olursa züpper olur)
sevenhill çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-06, 15:56   #2 (permalink)
onurkaya
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.05
yönlendirmeyi şu şekilde mi yaptın?

son karede action vererek:

{
getURL("http://www.site.com","_parent","post")
}

eğer böyle yaptıysan çalışması lazım. umarım işine yarar.
onurkaya çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-06, 16:11   #3 (permalink)
sevenhill
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.11.06
slm

yaa preview yaptığımda işe yarıyodaa swf çevirdiğimde işe yaramıyoo nası oluyo o iş anlamadım
sevenhill çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-11-06, 04:51   #4 (permalink)
Jack324
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.07.06
Nereden: UK England
normalinde Fla den preview (onizlenim) yapildiginda, hala programin icinde oldugu icin cogu zaman Linkler problem cikarmaz , fakat SWF ye cevirip kayitladigin klasorden test yaparsan Link'in oldugu frame gelince, internette olmadigi icin calismaz, ve normalinde bir uyari icin pop_up pencerede acar, buda Internet Explorer'in getirdigi bir emniyet yeniligi, ayrica internette oldugu zaman bile Flash Movie'nin etrafindada yine bir emniyet cizgisi olusturdu Internet Explorer, butun bunlar internetteki kullanicilari istenmiyen bir siteye yonlendirilmemesi ve Dialer olma halinde istemiyerek Flash Movie'yi aktif hale getirmemek icin. Tabi eger Preview yaptiginda calisiyorsa, internete koydugundada normalinde calisir.
Jack324 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Flasha yeni başlayanlar için ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeni Başlayanlar İçin Ortalama Bir Ses Sistemi Simplicity Home Cinema 59 12-06-07 21:06
sessizlik için yeni kasa mı yoksa yeni fan mı? isaipek Overclocking 3 19-02-06 17:17
foruma yeni başlayanlar için yararlı bilgiler odenka hARDWAREMANIA 18 24-05-05 20:13
power pointten flasha geçiş yapmak istiyorum. emrahkurt Genel(OS) 2 09-04-05 00:23

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:45.