Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında flashla ilgili site yapmak veya cizgi film yapmak başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "kardeslerim ben üniversite okuyorum hoca finalde flashla ilgili site veya cizgi film yapmamızı istiyo nasıl baslıya bilirim azbisey ogrendık sayılır ..." şeklinde özetlenebilir....
kardeslerim ben üniversite okuyorum hoca finalde flashla ilgili site veya cizgi film yapmamızı istiyo nasıl baslıya bilirim azbisey ogrendık sayılır bılgılerınızı fikirlerinizi bekliyorm
Ynt: flashla ilgili site yapmak veya cizgi film yapmak
Az bişey dediğine göre, program kurulu sanıyorum pcde (flash yazılımı), aslında flash ürünler çıkartabilecek çok fazla program var, örneğin çizgifilm hazırlamak için başka, site kurmak için başka, ama bi kaç frame aç bişiler çiz içine, sonra bu frameleri export et dışarı swf olarak, böylece başlamış olursun
Netten bır ıkı cızgı kahraman resmı al bence ıstedıgın bır sekılde hareketlerını sagla konu sana kalmıs bırsey bırde guzel bır arka plan yaparsın super olur bu dedıklerımı motion ozellıgını kullaarak yapabılırsın kolay gelsın....
site bulunamadı diyor. ve ayrıca arkadaşım bak çizgi film sabır ve istek gerektirir öylwe ha deyince olacak iş değil. 1-2 dk lik çizgifilmler bile 2000-3000 frameden oluşuyor.