Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda siteme flash videoyu nasıl atarım başlıklı konu tartışılıyor; siteme flash videoyu nasıl atarım. Bu soruma herkez atlayacak ve ilk akıllarına gelen cevap forumlarda veya googlede bi arat bulursun ...
siteme flash videoyu nasıl atarım. Bu soruma herkez atlayacak ve ilk akıllarına gelen cevap forumlarda veya googlede bi arat bulursun cevabıdır. sitede ve googlede yok bulamadım genel bi açıklama yapayım: 1- acemiyim 2-sitemi kendim yaptım 3-web page maker isimli kod gerektirmeyen proğramla yaptım 4- bu proğram flash,wmv hepsini atıyor bilgi gerekmiyor benim yapamadığım ise flashımı flsh8 de yaptım ve başlık olarak siteme ekledim ve bir vmw videoyu flv ye çevirdim ve çevirme sonucunda acemiyim dedimya üçtane flash eklentisi export ediyor 1.si videonun kendisi 2.si flsh playerı 3.süde birtane yazı gibi bir eklenti alıyorum bunların içinden video olanı alıp web sayfama ekliyorum ve kontrol ediyorum çalışıyor ama bir eksiklik var player yok ne play,ne pause nede ses düğme kontolleri yok bunları nasıl ekleyebilirim kimine göre çok basittir ama kod yok bende hazır site aracı kullanıyorum web page makerin görüntülü dersini yapmışlar bu kısmını atlamışlar bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim dremwerde anlatılırsa baka baka yapabilirim. teşekürler.