Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash »

SWF dosyalarini editlemek?

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında SWF dosyalarini editlemek? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "sfw dosyalarini nasil düzenleyebilirim veya swf dosyalarini fla dosyalarina nasil cevirebilirim?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-08-06, 21:55   #1 (permalink)
velociraptor
Senior Member

velociraptor Avatar

Katılım tarihi: 29.06.05
Nereden: cehennem
Arrow SWF dosyalarini editlemek?

sfw dosyalarini nasil düzenleyebilirim veya swf dosyalarini fla dosyalarina nasil cevirebilirim?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 21:58   #2 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
zor ya da olmas die biliom
ama swish ile yaptıında galiba biraz bozuk da olsa swf leri tekrar açabilio mudun öle bişi vardı
Blick şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 22:18   #3 (permalink)
velociraptor
Senior Member

velociraptor Avatar

flash decompiller diye birsey buldum simdi google dan arayinca fakat ücretli versiyonu olmadan convert etmiyor fla dosyasina.. crack te attim ama calismadi.. ücretsiz bir program var midir acaba veya bir swf süzenleyicisi?
velociraptor çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 22:29   #4 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Ankara
Sothink SWF Decompiler. www.inndir.com 'dan bulabilirsin ayrıca cracki de kolay bulunuyor biraz ararsan. fla biçimine dönüştürüyor.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 22:30   #5 (permalink)
Burakhan
Cool Member

Burakhan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.06.06
Nereden: Manisa
napmayı planlıyorsun?? .swf uzantılı oyunlardaki reklamları silip kendi adını yazmayımı?
Eski 24-08-06, 22:37   #6 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
arkadaşlar google de ya inndir de armadan önce http://pagead2.googlesyndication.com...12770528&nm=10
şuradan sitenin reklamında ki linke tıklasak boss lar daha çok sevinir hem burada varken oralar gerek yok yaramazsa oraya da geçersiniz

böyle bişi avrmış ya iyi oldu
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-06, 02:03   #7 (permalink)
velociraptor
Senior Member

velociraptor Avatar

@Burakhan nerden cikti bu dedigin ne alaka yani.. düzenlemem gereken bir swf dosyasi var ve fla dosyasi yok işte olay bundan ibaret..
diger arkadaslara da yardimlari için teşekkür ederim
velociraptor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 02:24   #8 (permalink)
johnconstantine
New Member

johnconstantine Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.06
Nereden: italya
Dostum swf dosyalarını fla ya çevirmen için gereken program bende var crack i ile birlikte. yalnız nereye ve nasıl yükleyeceğimi ya da sana nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum. Bana yolunu anlatırsanız hemen yüklerim. herkes kullansın.
johnconstantine çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 02:36   #9 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Lightbulb

Alıntı:
johnconstantine tarafından iletildi. Mesajı göster
Dostum swf dosyalarını fla ya çevirmen için gereken program bende var crack i ile birlikte. yalnız nereye ve nasıl yükleyeceğimi ya da sana nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum. Bana yolunu anlatırsanız hemen yüklerim. herkes kullansın.
o programın sitesine gir iletişim den söyle ya da hatta mail de atabilirsin cracki ile onlar sana linkini versin
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 12:14   #10 (permalink)
velociraptor
Senior Member

velociraptor Avatar

bu konu açilali baya oldu. ben istedigim programi coktan indirdim ve işlemimi çoktan yaptim.. (sothink swf decompiler) ama biraz bozuk decompile ediyor!
forumda illegal linkler vermek yasak.. yazdiklarini okuyunca sadece Blick degil yöneticiler de dalga geçicektir.
velociraptor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 13:43   #11 (permalink)
johnconstantine
New Member

johnconstantine Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.06
Nereden: italya
ne bilim. pek bilgili değilm bu konuda. bu kadar zamandır bilgisayar kullanırım forum sitelerine fazla ilgi göstermedim. sadece elimden geleni yapmak istedim. İşine yaramadıysa yapacak bişey yok. Size kolay gelsin o zaman... Zaten nasıl yapılacağını sormuştum ama anlatan olmadığı için böyle bir link verdim
çok isterlerse hesabımı da silebilirler yani. O kadar bağlayıcı değil... size kolay gelsin...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 13:54   #12 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
hemen küsme,bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırsın
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

SWF dosyalarini editlemek? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
flash' da yapılan swf. leri sayfaya yerleştirme? X-tanbul Genel(Code) 1 06-03-06 21:23
frontpage de swf eklemek crossout Genel(OS) 1 20-12-05 00:03
Nokia 6230i ile .vnt dosyalarini acmak??? PRimuS Nokia 0 21-11-05 03:31
swf dosyalarını nasıl indiriyoruz alialiyaman Çokluortam 5 15-04-05 17:28
TMPEGenc ile MPEG dosyalarini Birlestirmek (Resimli)! MONTANA Divx/DVD 10 08-01-04 16:18

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:42.