Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash »

template ilgili bi sorun

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında template ilgili bi sorun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "web tasarım için bi tempalte buldum. flası var elimde. buton yazısıni değiştirdiğim zaman buton animasyonları kalkıyor ortadan. ama fla da ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-07-06, 11:40   #1 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa
template ilgili bi sorun

web tasarım için bi tempalte buldum. flası var elimde. buton yazısıni değiştirdiğim zaman buton animasyonları kalkıyor ortadan. ama fla da framelere teker teker baktıgımda normal çalışıyor. compile ettiğimde direk ekrana yazdıgım yazı geliyor ve hiç bi animasyon yok. buton işlevinide görmüyor. neden olmuş olabilir?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-06, 23:56   #2 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
bugün itibariyle güncel...

bi ekleme yapayım. buldugum templatenin içinden jsfl uzantılı bi dosya daha çıktı bu ne olaki? sorunum bundan kaynaklanıyor olabilir mi? bununla ilgili bi işlemmi yapmam gerekiyor. gerekiyorsa nasıl yapmalıyım?
problem çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-06, 16:07   #3 (permalink)
iDEA
Cool Member

iDEA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: İstanbul
üzerinde değişlik yapar iken yanlış yapıyorsundur butunun sadace yazısını değiştir animasyonlar kaybolmayacaktır. linki actionscript ile butona vermen gerekecek...
iDEA çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-07-06, 20:28   #4 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
link zaten butonda flada kontrol ettim. yazıda değil. fla dayken botunda yazının olugu yere kadar ilerliyorum. dizinmi deniyor ona nasıl anlatacağımı bilemedim şimdi.sadece yazı varken ekranda değiştiriyorum . daha alt bi dizin yok. ama derlediğimde dediğim gibi sorun devam ediyor. bu bahsettiğim dosya nedir onunla bi ilgisi olabilir mi?
problem çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-06, 03:18   #5 (permalink)
johnconstantine
New Member

johnconstantine Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.06
Nereden: italya
Library penceresinden çalış. Sadece yazıları değiştirisen sorun olmaz. Ama Frame üzerinde çift tıklayarak yapmaya çalıştığında bazen sorun çıkabiliyor. Ayrıca bazı templatelerde de ne yaparsan yap mutlaka sorun çıkıyor...
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:44.