Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Flash »

ücret karşılığı flash intro yaptırılacaktır

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında ücret karşılığı flash intro yaptırılacaktır başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "*. Ücret karşılığında flash intro yaptırılacaktır. Konu ile ilgilenenlerin, ne tür bir çalışma istediğim hakkında bilgisi olması için şu adresteki ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-05-06, 10:28   #1 (permalink)
hargun
Member

hargun Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.08.04
Nereden: ist
Arrow ücret karşılığı flash intro yaptırılacaktır

*. Ücret karşılığında flash intro yaptırılacaktır. Konu ile ilgilenenlerin, ne tür bir çalışma istediğim hakkında bilgisi olması için şu adresteki introyu incelemelerini ve bu introdan daha iyi bir intro yapmalarını istiyorum.
İstediğiniz ücreti de belirtirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar.

Not: Kullanılacak resimleri, yapan işi arkadaşa göndereceğim. Bu işi yapmak isteyen arkadaşların daha önce yaptıkları flash intro çalışmalarını da görmek istiyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-06, 20:58   #2 (permalink)
meggie
New Member

Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: kocaeli
Alıntı:
hargun tarafından iletildi.
*. Ücret karşılığında flash intro yaptırılacaktır. Konu ile ilgilenenlerin, ne tür bir çalışma istediğim hakkında bilgisi olması için şu adresteki introyu incelemelerini ve bu introdan daha iyi bir intro yapmalarını istiyorum.
İstediğiniz ücreti de belirtirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar.

Not: Kullanılacak resimleri, yapan işi arkadaşa göndereceğim. Bu işi yapmak isteyen arkadaşların daha önce yaptıkları flash intro çalışmalarını da görmek istiyorum.

merhaba. size yardım edebilecek birini tanıyorum. çok iyi tasarımları var ve talepleri de çok fazla... kendrc_06@hotmail.com ona ulaşın yardımcı olacaktır. iyi günler
meggie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-06, 20:47   #3 (permalink)
tabasta
New Member

tabasta Avatar

Katılım tarihi: 21.06.06
Nereden: ankara
istediginiz calismayi profesyonel tarzda hazirlayabilirim eger hala yaptirmadiysaniz.

bu arada verdiginiz adresteki intro calinti daha dogrusu template'den yapilmis.

Ben benzer ama özgün bir calisma vaad ediyorum.

bana ulasmaniz icin, msn adresim: emreon@yahoo.com
tabasta çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

ücret karşılığı flash intro yaptırılacaktır ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ücret karşılığı flash intro yaptırılacaktır. hargun Grafik Tasarım 1 29-05-06 04:41
ücreti karşılığında flash intro yaptırılacaktır hargun Aranılan ürünler 1 04-05-06 11:17

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:08.