Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda web sayfasi animasyonu tekrari başlıklı konu tartışılıyor; asagidaki linkteki calismayi, bir web tasarimi kitabini takip ederek haziradim, fakat bir hata yaptim ki, sayfa animasyonu sonsuz sekilde tekrarlaniyor,
...
asagidaki linkteki calismayi, bir web tasarimi kitabini takip ederek haziradim, fakat bir hata yaptim ki, sayfa animasyonu sonsuz sekilde tekrarlaniyor, flashta cok yeniyim, ne hata yaptigimi bir turlu bulamadim, yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler
link verememisim cunku benim dosya uzantisi fla ya da swf ya da zip, buraya ekleyemiyorum yani, ne yapsak acaba diye 2. bir soru soruyorum, bu arada )))
herhangı bır upload sitesinden rapıd yada baska bir site dosyanı upload et sonra sana verilen lınkı buraya koy.Kendi siten varsa orayada atıp lınk verebilirsin..Tahminim senın sorunun movieclıplerının sonuna stop kodu koymadığın için sonsuz kere tekrar edıyordur.
Kolay Gelsin...
kardes bende flash 8 var acamadım sanırım bunu sonrakı surumlerle olusturmussun.dosya bıcımı desteklenmıyo dıyo.Benım sımdılık baska programım yok elımde.Kusura bakma