Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Flash forumu altında bunu yapmak istiyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "adını bilmiyorum ama resimdeki gibi bişe yapmam gerek. sanırım php gerekli. benimse hiç bilgim yok, elinde böyle bişey olan yada ..." şeklinde özetlenebilir....
adını bilmiyorum ama resimdeki gibi bişe yapmam gerek. sanırım php gerekli. benimse hiç bilgim yok, elinde böyle bişey olan yada yapabilecek olan var mı? yada bulabileceğim bi site var mı? nasıl arayacağımıda bilmiyorum. bu ne diye arattırılır ki ?
bunlar tamamen veri tabanı bağlantısı işi access de kayıt defteri diye arata bilirsin mdb dosyaları kullanmalısın bide ver tabanı bağlantısı yardım istersen yardımcı olabilirim içerikle ilgili.
herhangi bir veritabani sistemi ile php veya asp kullanarak yapabilirsin. Eger bulabilirsem sana yarin bazi ornekler yollayabilirim benim yaptigim. Ama sadece kodlari inceleyebilirsin calistirabilecegini sanmiyorum.
Ama kodlardan cok sey ogrenirsin, olay tamamen birazcik SQL birazcik da php veya asp bilmene bakiyor. Ben bunun gibi bir seyi kitap karistirarak bir gecede yapmistim. ve 5-6 sayfa 4-5 table vardi toplamda...
__________________ Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
sana bi deneme incelemen için asp sayfası içinde bu klasörü wwwroot un içine kopyalaman lazım bunları asp çalıştırdığını varsayarak yazıyorum sonra localhosttan çalıştırırsın yapamazsan cevap at