Bu sayfada Bilgisayar Programlama kategorisindeki Flash forumunda Yeni Başladım. Yardım başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaşlar..
Ben flasha yeni başladım. buradaki herkesten daha noobum. forumun bu bölümünde bir çok flasha yeni başlayan için konular ...
Selam arkadaşlar..
Ben flasha yeni başladım. buradaki herkesten daha noobum. forumun bu bölümünde bir çok flasha yeni başlayan için konular var. onların bazılarını okudum. flash derslerini internetten arayıp bulacağım. sizden istediğim bu işe başlarken hangi programları download etmem gerekiyor. tabi ki flash ı ama bunun yeni versiyonları falan oluyor. ben başlangıç için ideal bir program istiyorum.
bir de genel olarak derslerde CS3 ve Flash 8 oluyor. bunların hangisinden başlamam lazım?
hani siz bana şöyle kabaca şu yoldan gideceksin diyinde ben orada bayaa bir yol alayım. ilk başta nereden gideceğimi arayıp durmayayım. şimdiden tşkrler...
Temelde çokta fark yok sürümler arasında. Flash olarak geçenler Macromedia'nın elindeyken ki ismiydi, CS3 olanıda Adobe'un eline geçince aldığı isim. Bundan sonrada Adobe geliştireceği için CS3 olanla başla derim ben. CS4, CS5 diye gidiyor çünkü bu iş.