Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code) »

Bedava Reklamsız Php host

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Bedava Reklamsız Php host başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Bu sitede Reklamsız Phpi Hostu veren bir yer varmı varsa bana yardımcı olsun die Bir Başlık Actım Babanın Hayrına ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-09-05, 02:32   #1 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.05.05
Nereden: İstanbul
Bedava Reklamsız Php host

Arkadaşlar Bu sitede Reklamsız Phpi Hostu veren bir yer varmı varsa bana yardımcı olsun die Bir Başlık Actım Babanın Hayrına dagıtan biryer bulursun felan die alay konusu oldu.Ewt Babamın hayrına dağıtan biryer varmıs.Açtıgım Bu Konu editlendi.Bende Yeni konu Acarak Bunu Sİzlerle Paylasmak İstedim.Neyse Uzun Lafın Kısası Biz Konumuza Gecelim
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-05, 02:54   #2 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Ewt Arkadaşlar Konumuza devam edelim

www.6te.net ten bir alt domain alalım
Aktivasyon için gelen emaille Aktiflestirelim Daha sonra ikinci email alacaksınız bunda ftp adresiniz ve MySQL bilgileriniz bulunmakta bulunmakta.Bazen Bu meail gelmez

ftp Adresiniz Gelmedigi zaman Su sekilde girersiniz

FTP Server: isim.6te.net
(ftp://isim@isim.6te.net) or ip 67.159.21.70
FTP Login: isim.6te.net
FTP PassWord: 178946

MySQL Bilgilerinizle İkinci meail Gelmesse ilk emailde adresiniz söyle gelir 9823_umitdikmen.6te.net aderesin enbasında gelen sayılar sizin MySQL Bilgilerinizi içerir

MySQL Bilgileriniz İse Söyle Girmelisniz

MySQL DataBase 9823
MySQL HostName localhost
MySQL UserName 9823
MySQL PassWord: 178946

Bu Sekilde Kabul Etmesse Asağıdakigibi Girin

MySQL DataBase isim_6te_net
MySQL HostName localhost
MySQL UserName isim_6te_net
MySQL PassWord: 178946

Yeni Reklamsız siteniz Hayırlı olsun Eğer Hosta kurmada Bir Problemle karsılasırsanız bana msne yoluyla ulasa bilirniz Umit_Dikmen@msn.com
byudikmen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-05, 02:57   #3 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Arkadaşlar Unutmadan Bu Aralar Adresle Bağlantı kuramayabilirsiniz Nede Olsa bedava ve reklamsız
byudikmen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-05, 03:56   #4 (permalink)
mr1yh1
Ziyaretçi

Alıntı:
We are capable of giving away 125MB+ of free web space and unmetered traffic thanks to the sponsorship of our advertisers. If you run a quality website we can raise the webspace limit for you.

Each page that you create will have some ads automatically inserted into it. You may not remove, resize so as to render invisible or unreadable, or otherwise block any of the ads that Free Web Hosting Organization inserts onto your web pages. You're not allowed to use the same ads like ours (google ads) on the same place, top of page.
iyide Terms kısmında bunlar yazıyor
kendi sayfanın linkini verebilirmisin ?

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-05, 23:18   #5 (permalink)
raymon4
Banned user

raymon4 Avatar

Katılım tarihi: 10.08.05
Nereden: Bosphorus Lab
www.myfreebb.com
raymon4 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-05, 00:56   #6 (permalink)
littleboy
Silver Member

littleboy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.04
Nereden: İZMİR
Bi de ben yanlış anlamadıysam ftp girişi için sabit bi şifre var o zaman sizin kullanıcı isminizi bilen herkes ftp'de sakladığınız dosyalara ulaşabilir.Yanlış anlamışsam kusura bakmayın.
littleboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-05, 16:07   #7 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Alıntı:
mr1yh1 tarafından iletildi.
We are capable of giving away 125MB+ of free web space and unmetered traffic thanks to the sponsorship of our advertisers. If you run a quality website we can raise the webspace limit for you.

Each page that you create will have some ads automatically inserted into it. You may not remove, resize so as to render invisible or unreadable, or otherwise block any of the ads that Free Web Hosting Organization inserts onto your web pages. You're not allowed to use the same ads like ours (google ads) on the same place, top of page.
İlk ftp sunucuyla adresine baglandıgın zaman karsına 3 tane dosya cıkacak onları silersen daha bu yazı cıkmaz
byudikmen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-05, 16:11   #8 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Alıntı:
littleboy tarafından iletildi.
Bi de ben yanlış anlamadıysam ftp girişi için sabit bi şifre var o zaman sizin kullanıcı isminizi bilen herkes ftp'de sakladığınız dosyalara ulaşabilir.Yanlış anlamışsam kusura bakmayın.
Hayır Arkadaşım Öyle Bişey söz konusu bile değil zaten ftp adresiniz kendin belirliyosun. Kayıt olurken yzadıgın sifre senin ftp Sifren oluyo
byudikmen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-05, 22:57   #9 (permalink)
barbarian666
V.I.Member

barbarian666 Avatar

Katılım tarihi: 20.07.04
Nereden: mobil durumdayım:)
Resimler: 3
www.kazorum.com

www.readybb.com
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-09-05, 02:47   #10 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Arkadaşlar Eger Ücretsiz hazır phpbb forum isterseniz bu link te bula www.iphorum.com reklam yok 30 üstünde teması var Google reklamı bile yokk
byudikmen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-09-05, 02:50   #11 (permalink)
byudikmen
Rookie Member

Tuk siteleri içindede forumkurdu var bildiğim kadarıyla reklam olarak sadece google reklamları koyuyor 70 üzerinde teması var www.forumkurdu.com
byudikmen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Bedava Reklamsız Php host ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
PHP Kitabı... erollium PHP 37 03-04-08 04:07
Bedava Site Z@gor Genel(internet) 13 01-10-05 17:51
Turkcell'in büyük açığı!!!Turkcell 3000 bedava sms üyeleri DİKKAT!! faruk20 Genel(Cep) 16 16-08-05 10:07
bedava php host arıyorum ferhat65 Genel(internet) 4 05-06-05 18:34
Php NUke Yardım Plese Canimsin PHP 1 03-03-05 11:59

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:03.