Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code) »

İzmir'de C# veya C++ kursu...

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında İzmir'de C# veya C++ kursu... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam arkadaşlar; İzmir'de C# veya C++ programlama dillerinden birinin eğitimini alacağım şöyle sağlam bir eğitim kurumu bulabilirmiyim? Daha önceden böyle ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-11-05, 21:40   #1 (permalink)
mehmetg
Rookie Member

mehmetg Avatar

Katılım tarihi: 10.08.04
Nereden: İzmir-Ankara
İzmir'de C# veya C++ kursu...

Selam arkadaşlar;
İzmir'de C# veya C++ programlama dillerinden birinin eğitimini alacağım şöyle sağlam bir eğitim kurumu bulabilirmiyim? Daha önceden böyle deneyimi olmuş arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
mehmetg çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-05, 06:19   #2 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
bence kursa gitmektense c#/c++'ı evde kendinde öğrenebilirsin. indir bi c compiler kendine, 5-10 tane de kitap indir başla çalışmaya. sonra da çeşitli kaynak kod sağlayan programlama sitelerinden indir kodları değiştire-değiştire uğraş,dene. bir sorunun olunca da yaz herhangi bir foruma cevabını bul, devam et çalışmaya. tamamdır bu iş bu kadar . ama illaki gidecem diyorsan o başka; izmir'de değilim, bilmiyorum !
lazarus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 18:28   #3 (permalink)
day_light
New Member

Katılım tarihi: 04.10.06
Nereden: izmir
selam mehmet...

ben de izmirde c++ kursu arıyorum...ve bugun tam anlamıyla butun gun aradım...ama özel ders şeklinde var kusr değil...eğer sen bulduysan bana da haber verirsen sevinirim...iyi çalışmlalar
day_light çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 01:07   #4 (permalink)
LiberTa
Power Member

LiberTa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.06.04
Nereden: Adana
Eger programlama mantigi temelin varsın bu isi evdede cozersin...Zaten kodlamak zor degildir...isin en basit kismi kodlamaktir...kodlardaki bircok terim korkutucu gelsede hicbir profesyonel coder o terimleri ezberlemez...proje surecinde kaynagi acip bakar...onemli olan algoritma gelistirme ve uygulama surecidir yani temel programcilik mantigini kavramak...Eger Algoritma temelin yoksa "Kerem Köseoğlu-Programcılık Mantığı" kitabini edinirsen oldukça faydasını görürsün.

LiberTa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 10:04   #5 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
bende İzmirdeyim, özel bir şirkette yazılım geliştirme uzmanıyım ve şunu diyorum sakın kursa GİTMEYİN. Lazarusun dediği gibi oturun 3-4 kitap alın okuyun, onlarla ancak bir yere kadar gelirsiniz, ki kurslarda asla fazlasını vermiyorlar... sonrasını ancak bir şirkette staj yaparak daha doğrusu bir proje içinde çalışırken öğrenirsiniz.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

İzmir'de C# veya C++ kursu... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
PCGOLD rezaleti! kadiryakan Genel 47 15-05-06 22:56
ACİLLL !! hackerlara dikkat edin. evanescence Genel(internet) 39 13-06-05 16:05
maus kullanmadan bilgisayar kullanma vector Genel 21 23-03-05 19:39
DIALER PROGRAMLARININ CEZA HUKUKU VE BORÇLAR HUKUKU AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ artemisia Genel(internet) 11 03-09-04 15:56

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:29.