Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code) »

photoshop bilenler plsss

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında photoshop bilenler plsss başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "photoshopta şu gosterdigim ornekteki gibi resimleri guselcene ic ice nasıl ekliycem... boyle bir afis yapmak istiyorum ancak resimleri bir türlü ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-05-05, 11:08   #1 (permalink)
thekingcn
Rookie Member

thekingcn Avatar

Katılım tarihi: 24.03.05
Nereden: heLL
Exclamation photoshop bilenler plsss

photoshopta şu gosterdigim ornekteki gibi resimleri guselcene ic ice nasıl ekliycem... boyle bir afis yapmak istiyorum ancak resimleri bir türlü bu şekilde kaynaştıramadım.. yardım edebilirmisiniz.. şimdiden cokh teşekkurler...

http://img288.echo.cx/img288/1255/rize9lw.jpg

En son thekingcn tarafından düzenlendi: 23-05-05 saat 11:13
thekingcn çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-05, 11:26   #2 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
gradyan mask ile yaparsın. sol taraftaki araç çubuğunun altında mask moduna geçiş yapan ufak bir tuş var. mask modunda iken yaptığın herşey seçim olur. yani mask moduna geç gradyan bir çekim yap sonra normal moda geç veee bir seçim çıkar karşına ama bu seçim dikdörtgen şeklinde gözükmesine rağmen keskin bir kesim işlemi yapmaz. örneğin bu seçimin içine resim koyarsan gösterdiğin resimdeki gibi yumaşak bir geçiş sağlar, eğer bu seçim ile silme yaparsan yumuşakbir şekilde siler.

kolay gelsin.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-05, 11:36   #3 (permalink)
Stratocaster
Cool Member

Stratocaster Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.06.04
Nereden: Ankara
Photoshop'ta 2 fotografı farklı layer'ları kullanarak ve aradaki geçisi oluşturmak için Silgi tuşunu geniş bir fırça seçeneğiyle silersin basit bir biçimde.
P4 2.8@3.5 Prescott HT - Zalman CNPS9500 LED/ MSI i865PE Neo 2 PLS / 512x2 Kingston DDR400 RAM / MSI NX6600GT VTDR128 - Zalman Fatal1ty FS-V7 / 80GB Samsung SATA HDD/ 52x32x52x16 Samsung Combo / Creative Audigy 2ZS / Philips MMS 460 5.1 / Philips 170X6FB LCD/ SPC900NC/ US Robotics 9108 Wireless MaxG + USB Wireless MaxG 125Mbps / Hw hosting by Aerocool AeroEngine Mid-Tower case powered by Aopen A0350PN(PF) 350W PSU and cooled by 2x 8cm(Case), 2x 12cm(Case, PSU) // Sony DSC-P200 / Iriver IFP890
Stratocaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-05, 14:59   #4 (permalink)
HaLiM
Silver Member

HaLiM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.09.04
Nereden: Kadıköy
Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.
gradyan mask ile yaparsın. sol taraftaki araç çubuğunun altında mask moduna geçiş yapan ufak bir tuş var. mask modunda iken yaptığın herşey seçim olur. yani mask moduna geç gradyan bir çekim yap sonra normal moda geç veee bir seçim çıkar karşına ama bu seçim dikdörtgen şeklinde gözükmesine rağmen keskin bir kesim işlemi yapmaz. örneğin bu seçimin içine resim koyarsan gösterdiğin resimdeki gibi yumaşak bir geçiş sağlar, eğer bu seçim ile silme yaparsan yumuşakbir şekilde siler.

kolay gelsin.
resimli anlatım çok daha anlaşılır olacaktır. sana zahmet...
HaLiM çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

photoshop bilenler plsss ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Photoshop Teknikleri(Basit Rötuş) BLACKandWHITE Grafik Tasarım 94 15-05-08 15:17
PhotoShop 7.0 Tr yama? Arslan_M Genel(OS) 26 08-03-08 18:07
Linux ile Flash, Dreamweaver, Photoshop, Kullanma hozdemir Linux 1 18-08-04 13:29
Photoshop Sorunu bLah Genel(OS) 9 24-05-04 20:32

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:31.