hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "dakka bir gol bir malware shield alert ! malicius software is dedected : Golden Eye (pid : 3320) neyse önemli ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Kapalı konu

LinkBack Konu araçları
Eski 03-10-06, 07:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: geldiği belli deil...
Resimler: 2
dakka bir gol bir

malware shield alert !
malicius software is dedected : Golden Eye (pid : 3320)

neyse önemli deil, bişey çıkıcağını sanmıyorum

edit :

gayet iyi bi veri tabanı, bizim servisin işine yarar gibi duruyor
biraz daha geliştirirseniz gerçekten iyi bi veri tabanı olur... (en azından tet gibi dos altında değil )

En son Simplicity tarafından düzenlendi: 03-10-06 saat 08:09.
Simplicity çevrim dışı  
Eski 03-10-06, 08:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Alıntı:
contrary02 tarafından iletildi. Mesajı göster
yeliz78 Ben programınızı kurdum ama çalıştıramıyorum.. tarif edildiği üzere kurudum..pc yi kapatıp açtım ama network hatası veriyor.. yanlız server olarak kurmadım..hata mesajı "unkown win32 error 10060" teşekkürler...
Hatayı tam olarak nerde veriyor ve hatanın tamamı nedir? Yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
@simplicity
Virus upload ettiğim yerlerden birinde bulaşmış olabilir.

Eski 03-10-06, 10:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

http://www.hemenpaylas.com/download/...ftPro.rar.html

Yeni programın bir kısmı. İndirdikten sonra rar dosyasını açıp klasörü olduğu gibi c sürücüsüne atın. Ve tabiki virüs taraması yaptırın. Ne olur ne olmaz.

Program akışı bu şekilde olacak, istediğiniz modüller yada eklemeleri bildirebilirsiniz.

Menüler arası geçişlerde çok bekliyor. Onu efekt ile halledebiliriz. Bunun dışında hata verdiği yer yada çakıldığı yer olursa bildirin lütfen.

Eski 03-10-06, 11:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

şimdilik bi soruna rastlamadım.
anladığım kadarıyla da "golden eye" uyarısı firebird in ağ üzerinde server olarak çalışmasından dolayı verdi. (bence bir sakıncası yok )

yanlız şimdilik eksik olarak gördüğüm şey fiş (yada form) ların text tabanlı ve basit olması. bu fiş lere şablon uygulaması yapamazmıyız ???

peki bu stok yönetimi ile teknik servir senkronize olarak çalışabiliyor mu ???
Simplicity çevrim dışı  
Eski 03-10-06, 11:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Eskisi için mi diyorsun yenisi için mi?
Yenisinin biten kısmı:
Stok, müşteriye bağlandı.
Bunun dışında görüş öneri ve isteklerinizi bekliyorum...

Yalnız Firebird kurulu olması gerekiyor...

En son yeliz78 tarafından düzenlendi: 03-10-06 saat 12:17.

Eski 03-10-06, 16:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

yenisi için
yazdırırken şablonlar kullanabilsek, görsellik iyi değil yani
access deki gibi kendimiz tasarlama yapamazmıyız ? (programlama ile uğraşmaya razıyım )
Simplicity çevrim dışı  
Eski 03-10-06, 16:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Anlamadım kı yenisinde yazdırılacak bişey yok ki, ne yazdırdın.
Şablonlar derken?

Eski 03-10-06, 20:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
MisterX
New Member

Katılım tarihi: 03.10.06
Nereden: ANTALYA
Thumbs up ELLERİNE SAĞLIK

Mrb YELİZ
Bu gün programını indirdim ve kurdum. Uzun zamandır aradığım ve AKLIBAŞINDA bir yazılım bulamadığım için tavssiye üzerine senin yazılımı kurdum. ELLERİNE SAĞLIK.

Kullandıktan sonra görüşlerimi tekrar yazacağım.
SAYGILAR
MisterX çevrim dışı  
Eski 04-10-06, 07:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

Alıntı:
Anlamadım kı yenisinde yazdırılacak bişey yok ki, ne yazdırdın.
Şablonlar derken?
ok, ben bu işten bişey anlamadım
neyse ben biraz programları kurcalıyım, tekrar yorum yaparım
Simplicity çevrim dışı  
Eski 04-10-06, 08:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

@MisterX
Tavsiye üzerine mi? Demek o kadar ünlü oldum...

@Simplicity
Benim yeni program diye bahsettiğim bu program;

Bu programda fiş yazdırma kısmı henüz eklenmedi. Satış sonrası fatura yazdırma kısmı vardı, iş yerinde denedim ama çalışmadı. O yüzden sordum, sen ne yazdırdın diye.
Birde şablon konusunu biraz daha açarsan belki bişeyler yapabiliriz. Ve raporlama modülünü esnek yazacağız, yani herkes kendine göre raporlama modülünü düzenleyebilecek.

Eski 05-10-06, 09:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

İki gündür yeni program için yorum bekliyoruz, sağolun arkadaşlar tek kelime yazmadınız. Teşekkür ederim.
Sanki kendimiz için uğraşıyoruz burada. Hiç bir karşılık beklemeden bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama kimsenin umrunda değil. Herkes hazırcı, bitsede kullansak derdinde...Canınız sağolsun.

Buyrun programın geldiği son nokta:
Bundan sonra geliştirmeyi düşünmüyoruz. Niye, çünkü test edemiyoruz.Barkod okuyucumuz yok. Hiç bir işimize yaramayacak bir şey içinde 100-150 YTL. vermek artık saflığımızın en üst seviyesi olacağından barkod okuyucu almıyoruz. Programı paketleyip sunduktan sonrada yok burası eksik, yok şurada hata var gibi uyarılarıda bu saatten sonra kaldıramayacağımız için, bu olay bitmiştir. Taki doğru dürüst test edilip ayrıntılı bir şekilde bize olması gerekenler bildirilene kadar.
Görüşmek üzere.

Eski 06-10-06, 09:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

kusura bakmayın yeliz hanım. dün gittiğim hastanede bilgisayar olmadığı için programınızı test edemedim. 3 gündür hastayım ve 3 gündür hemşireler iğne ile vücuduma "mülteci" enjekte etmekteler
bu gün işe geldim ama hala iyi değilim, ayrıca işler yoğun. en kısa zamanda pogram için yorum yapıcam...
Simplicity çevrim dışı  
Eski 06-10-06, 10:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Geçmiş olsun...
Senin için yazmadım ben onları. Daha once 6 sayfa olan bir topicte stok takibi yapabileceğimiz bir program yazar mısın diyipte şimdi sesi çıkmayanlara yazdım...

Eski 14-10-06, 23:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

Katılım tarihi: 14.10.06
emeğiniz için teşekkürler

kardeşim yazılanlara göre büyük emek etmişsin fakat ben programı indirip çalıştramadım ya bir yerde eksik yapıyorum yada beceremedim programın en son gün cel hali icin bi link verebilirmisin teşekkürler
ata76 çevrim dışı  
Eski 15-10-06, 12:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
ulkerlee
Rookie Member
Bilgisayarım

ulkerlee Avatar

Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: İstanbul
Valla insanlarımız ilginç yardım etmek için saatlerini harcıyorsun karşılığı böyle oluyor. Ben kendi adıma teşekkür ve minnetlerimi sunarım yardımların için. Ne demişler "İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir". İyi çalışmalar iyi günler.
Eski 15-10-06, 16:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Alıntı:
ata76 tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeşim yazılanlara göre büyük emek etmişsin fakat ben programı indirip çalıştramadım ya bir yerde eksik yapıyorum yada beceremedim programın en son gün cel hali icin bi link verebilirmisin teşekkürler
http://www.sanaldestek.net/Teknik2006Setup.rar

En son çalışan program bu. Stok kontrollü olanını bitiremedik. Ancak izmen nickli arkadaş bize test aşamasında yardımcı oluyor. O yüzden devam etme kararı aldık. Bir kaç güne kadar yeni program biter ve yayınlarız.

Eski 15-10-06, 18:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

Thumbs up

çok teşekkür ederim formu sürekli takip edeceğim çünkü teknik servis ve garanti takibi için programa çok ihtiyacım var ellerinize ve emeğinize sağlık
ata76 çevrim dışı  
Eski 18-10-06, 14:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
izmen
Rookie Member

izmen Avatar

Katılım tarihi: 14.08.06
Nereden: İSTANBUL
Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
http://www.sanaldestek.net/Teknik2006Setup.rar

En son çalışan program bu. Stok kontrollü olanını bitiremedik. Ancak izmen nickli arkadaş bize test aşamasında yardımcı oluyor. O yüzden devam etme kararı aldık. Bir kaç güne kadar yeni program biter ve yayınlarız.

rica ederim birşeyler katabilirsem ne mutlu bana.

ilgine teşekkürler.
Eski 19-10-06, 20:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

yani programınızı dört gözle bekliyorum inşallah en kısa zamanda biter emeğine sağlık. ayrıca garanti programı süper müsait olduğunuzda bir kaç ufak değişiklik yapabilirsek süper olacak
ata76 çevrim dışı  
Eski 20-10-06, 20:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
Thumbs up

eline emeğine gözlerine beynine sağlık güzel olmuş
MonoChromE çevrim dışı  
Eski 20-10-06, 20:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
Thumbs up

yeni programı da dört gözle bekliyoruz kolay gelsin
MonoChromE çevrim dışı  
Eski 20-10-06, 21:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #47 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi. Mesajı göster
@yeliz78; böyle birçok kişiye faydalı olabilecek bir programı zaman ve emek harcayıp hazırladığın ve daha sonra bu forumda diğer insanlarla paylaşma cesaretini ve nezaketini gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim. Senin ile gururlandım.

Başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Tümüyle katılıyorum, umarım daha da başarılı çalışmalar çıkarırsın yeliz.
Eski 26-10-06, 08:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #48 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Teşekkür ederim arkadaşlar.

KapPro Beta hazır.

http://rapidshare.com/files/714529/SetupBeta.rar

İlk önce, şifre giriş ekranında "Ayarlar" kısmına girip kendi IP numaranızı ve programı kurduğunuz sürücüyü seçip kaydedin.
Daha sonra ilk açılış için;

Kullanıcı adı : admin
Şifre : 123

Boş veritabanını programı kurduğunuz yerde Boş Veritabanı isimli dizinde bulabilirsiniz. O dosyayı data dizini içinde corpdata.fdb isimli dosya ile değiştirin.

Adında anlaşılacağı gibi program çok fazla test edilemediğinden henüz beta olarak geçmektedir. Ancak normal bir şekilde kullanabilirsiniz. İlerde yapacağımız değişikliklerde veritabanı dosyasını yeni programa attığınızda eski kayıtlarınız ile yeni programı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Herhangi bir hata yada eksik görürseniz bildirirseniz seviniriz.
Son olarak Firebird' ü denetim masasından start etmeyi ve programı kurduğunuz dizine tam paylaşım vermeyi unutmayınız. Bu sadece client/server için gerekmektedir.

Eski 26-10-06, 12:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #49 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Buradanda indirebilirsiniz.
http://doctus.net//downloads.php?do=...d=149&act=down

Eski 07-11-06, 11:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #50 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Katılım tarihi: 07.11.06
Nereden: Çanakkale
Yeliz hanım.Son hazırladığınız Kap Corp Teknik Servis Beta çok güzel olmuş.Kendim programlamadan anlamam ama teknik serviste çalıştığım için böyle bir programın şurasıda şöyle olsa diyebilirim.Mesela bütün formları kullanıcı tasarlayabilmeli.
Şu anda sanırım dövizlerler tl arasında çevrim yapmıyor.Neyse önemli değil.Dış serviste firma eklemede sorun var.Ama Dis_servis.lst dosyasından ekleyebildim.Birde ağ çalışmasında problem var.Neyse yinede çok çok eline sağlık.Böyle bir şeyi sunduğun için teşekkürler.
melihb_17 çevrim dışı  
Kapalı konu

Tags
programı, servis, takip, teknik

Bookmarks