hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ne gibi bir sorun var, ben sanal pc de denedım bır sorun olmadı yoktu. Şifre giriş ekranında ayarlar kısmından gereklı ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 07-11-06, 11:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #51 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Ne gibi bir sorun var, ben sanal pc de denedım bır sorun olmadı yoktu.
Şifre giriş ekranında ayarlar kısmından gereklı duzenlemelerı yaptınız mı?
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 12:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #52 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Katılım tarihi: 07.11.06
Nereden: Çanakkale
Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
Ne gibi bir sorun var, ben sanal pc de denedım bır sorun olmadı yoktu.
Şifre giriş ekranında ayarlar kısmından gereklı duzenlemelerı yaptınız mı?
Evet yaptım.Belki sorun bendende kaynaklanabilir.
Hata:

bu şekilde.Birde dış servis fişinde işlem yaparken hata veriyor.Mesela kayıttan sonra yazdırmayı denediğimde.Hata raporu gönder gönderme şeklinde.
Birde dış servis fişinde yazanları nasıl düzenleyebiliriz.Akınsoft diye bir progam var.Onu kullanıyorum.Onda hepsi düzenleniyor.Ama neyse.Program zaten betaydı.
Biraz daha bekleyelim.
Bu kadar hızlı yardımınız içinde ayrıca teşekkürler.Kolay gelsin.

En son melihb_17 tarafından düzenlendi: 07-11-06 saat 12:28. Sebep: ekleme
melihb_17 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 13:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #53 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

hatada yazdıgı gibi, program f sürücüsündeki data dosyasını bulamıyor. Eger programı c sürücüne kurduysanız ayarlar kısmından kurdugunuz sürücüyü düzeltin.
Secenekler menusunde dış servis fişi duzenle kısmından o fişi istediğini gibi düzenleyebılırsınız.
Program beta evet. Ancak pek ilgi gormedıgı için şu ana kadar herhangi bir ilerleme olmadı. Belki geliştirmeyebiliriz. Ufak tefek sorunları düzeltildi. msn den irtibata gecersenız en son halını yollayabılırım.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 21:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #54 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Alıntı:
hatada yazdıgı gibi, program f sürücüsündeki data dosyasını bulamıyor. Eger programı c sürücüne kurduysanız ayarlar kısmından kurdugunuz sürücüyü düzeltin.
Secenekler menusunde dış servis fişi duzenle kısmından o fişi istediğini gibi düzenleyebılırsınız.
Program beta evet. Ancak pek ilgi gormedıgı için şu ana kadar herhangi bir ilerleme olmadı. Belki geliştirmeyebiliriz. Ufak tefek sorunları düzeltildi. msn den irtibata gecersenız en son halını yollayabılırım.
İlgi görmemesi belkide millet olarak crackli kullanmayı sevmemizdendir. Bana göre söyle 500-1000 Ytl olsaydı eminim desperate ye cracklenmesi için yollanırdı.Ben çoktan beri böyle bir program arıyordum.Vaktim olsa öğrenip kendim yazmayı deniyecektim.Neyse..
Özellikle dış servis bölümü çok iyi.Bu zamana kadar incelediğim hiç bir programda bu yoktu.
Dediğiniz gibi msnden görüşrüz.
Kolay gelsin.....
Eski 08-11-06, 09:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #55 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

En son halini isteyen arkadaşlar oldu; buradan indirebilirsiniz. Aynı ftp de birde dış servis takip yazılımı var, bast bişey ama belki birilerinin işine yarar.
http://www.connectbilisim.info/yeliz...rp/kapcorp.rar

Dış servis takip programı linki. :
http://www.connectbilisim.info/yeliz...ip/garanti.rar

Programları direk c sürücüsüne atın arkadaşlar. Birde lütfen virüs taramasından geçirin, sonra bana kabahat bulmayın.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 10:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #56 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Programları indirirken sorun yaşayanlar dns lerini kontrol ederse sorun düzeliyor.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 21:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #57 (permalink)
equnix
V.I.Member
Bilgisayarım

equnix Avatar

Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Alıntı:
En son halini isteyen arkadaşlar oldu; buradan indirebilirsiniz. Aynı ftp de birde dış servis takip yazılımı var, bast bişey ama belki birilerinin işine yarar.
http://www.connectbilisim.info/yeliz...rp/kapcorp.rar

Dış servis takip programı linki. :
http://www.connectbilisim.info/yeliz...ip/garanti.rar

Programları direk c sürücüsüne atın arkadaşlar. Birde lütfen virüs taramasından geçirin, sonra bana kabahat bulmayın.
Yeliz hanım programı C:\KapCORP klasörü içerisine kopyaladım. Firebird 1.5x i kurdum program açılıyor kullanıcı adı ve şifre soran ekrana geliyorum. oraya kullanıcı adı kısmına admin şifre kısmına 12345 yazıyorum tamam butonuna bastığım zaman programın ana penceresi açılıyor ve sanki hemen kapatmışım gibi kendiliğinden kapanıyor başka bir bilgisayarda denedim onlarda da aynı sornu yaptı. Bunu nasıl çalıştırabilirim. İlgin için teşekkür ederim. Garanti programında bir sorun yok normal çalışıyor.
Eski 09-11-06, 06:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #58 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Merhaba.

Kullanıcı adı admin
şifre 123 olacak.

http://www.hardwaremania.com/forum/613426-post48.html
Buradanda diğer ayarlara bakabilirsiniz.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 15:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #59 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Teknik servis formlarındaki düzenleme gibi dış servis formalarınıda düzenlememiz mümkün olurmu acaba.Biz dışarı cihaz yollarken basit bir word belgesi hazırladık onu kullanıyoruz.
Örnek:http://rapidshare.com/files/2626914/...rvis_Formu.rar
Birde cihaz teslim alımında cihaz durumundaki gibi cihaz türü ve cihaz adınada bizimde ekleme yapabileceğimiz bir açılır menü ekleyebilirmisiniz?
Eski 09-11-06, 15:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #60 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Anladım, dış servis fişi için dizayn istiyorsunuz yani. O olabilir ancak haftasonu bakabilirim acelesi yoktur umarım.

Açılır liste olayına gelince, bir vt olmalı ki oradan aılır liste okusun, ben vt yi doldururum derseniz, txt dosyadan okuyacak şekilde açılır listelere otomatik seçme özelliği ekleyebilirim.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 16:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #61 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Alıntı:
Anladım, dış servis fişi için dizayn istiyorsunuz yani. O olabilir ancak haftasonu bakabilirim acelesi yoktur umarım.

Açılır liste olayına gelince, bir vt olmalı ki oradan aılır liste okusun, ben vt yi doldururum derseniz, txt dosyadan okuyacak şekilde açılır listelere otomatik seçme özelliği ekleyebilirim.
Tamam liste olayı dediğiniz gibide olur.Teşekkür.Kolay gelsin.
Eski 14-11-06, 18:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #62 (permalink)
nilyas
New Member

Katılım tarihi: 14.11.06
Nereden: ANTALYA
merhaba

yeliz hanım programınızı kurdum.kullanmaya çalışıyorum ama gün içinde gelen arıza bildirimlerimi çalıştığım müşterilere göre girebileceğim bir yer bulamadım.birde aylık periyodik bakım yapılan müşterilerime ayda kaç defa gidilmiş, raporlayınca gidilmeyen müşterilerimi görebileceğim bir ek yapsanız
müşterilerimdeki makinaları marka ve model olarak kayıt yapabileceğim.sözleşme ve garantilerinin başlangıç ve bitişlerini hatırlatan, ekler olsa,,,, herkezin beklentisi farklı çünki çalışma şekillerimiz farklı. bunlar önerilerimdi sadece. emeğinize saygı duyuyorum. çok teşekküerler. ellerinize sağlık.
nilyas çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-06, 20:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #63 (permalink)
fatih_2335
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 23.08.04
Nereden: İSTANBUL
Yeliz Hanım Öncelikle Böylesine geniş içerikli düşünülmüş bir program için size teşekkür ediyorum.
Yanlız Ben programı çalıştırdım ve Müşteri girişlerini takipleri yapıyorum ama müşteriye giriş fişi kesemiyorum. Boş bir ekran geliyo. Program ayarlarında servis giriş formu diye bir menü var orayı kullanarak istediğim verileri ekleyerek yeni bir rapor oluşturdum ve kaydettim daha sonra bu raporu servisin adıyla programın kurulduğu klasöre kopyaladım. Daha Sonra programı çalıştırarak tekrar giriş raporu kesmek için denedim fakat yine aynı boş sayfa var konuyla ilgili yardımcı olursanız çok memnun olurum. Program için Teşekkür ederim.
fatih_2335 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 08:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #64 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Msn yoluyla ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım...
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 12:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #65 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Yeliz Hanım dış servis formu tasarımına bakabildinizmi acaba.

En son melihb_17 tarafından düzenlendi: 22-11-06 saat 13:10.
Eski 29-12-06, 01:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #66 (permalink)
deep_dream
Silver Member
Bilgisayarım

deep_dream Avatar

Katılım tarihi: 14.06.04
Re: Teknik Servis Takip Programı

Son sürüm için buradan :
RapidShare: 1-Click Webhosting

Eski sürümü kurmadıysanız Firebird 1.5.3.4870 i ayrıca indirip kurmanız gerekiyor, paketin içinde yok.
Eski 15-03-07, 13:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #67 (permalink)
ulkerlee
Rookie Member
Bilgisayarım

ulkerlee Avatar

Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: İstanbul

Bir kaç aydır nete giremiyordum işlerimden dolayı programın kullanıcısıyım aylardır gayet güzel ve kullanışlı tekrardan teşekkürler emeği geçenlere yeni sürümüde indirim deneyeceğim
Eski 05-04-07, 21:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #68 (permalink)
montaigne
New Member

Katılım tarihi: 13.03.07

Ya şu programı biri bana göndersin çok ihtiyaçım var. Hemenpaylas.com kapandığı için download edemiyorum. Tşkler. aydinsaglambas@gmail.com
montaigne çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-04-07, 20:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #69 (permalink)
deep_dream
Silver Member
Bilgisayarım

deep_dream Avatar

Katılım tarihi: 14.06.04

Buradan indirebilirsiniz
deep_dream çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 00:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #70 (permalink)
kraluzun
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 22.04.07
Nereden: konya
Exclamation Re: Teknik Servis Takip Programı

mrb yeliz programını herkes kurmuş herkes methediyo ama bi ben indiremedim girdiğim siteler hep sorun veriyo download edemedim teknik servis takibi programını bi şekilde bana ulaştırırsan çok sevinirim çalışmalarında başarıılar dilerim şimdiden teşekkür ederim
kraluzun çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 11:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #71 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Programı buradan indirebilirsiniz:
Ancak bu hali paket edilmiş hali değil ve firebird server eksik. Firebird serveride buradan indirip kurmanız gerekiyor:
SourceForge.net: Downloading ...

Programı c sürücüsüne atacaksınız, başka yerde çalışmaz.

exe dosyasını çalıştırdıktan sonra gereken ayarları şifre giriş ekranından yapabilirsiniz. Birde Rapidden dosyayı indirdiğinizde program salt okunur olarak iniyor. Dosya özelliklerinden salt okunur özelliğini iptal edin.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 13:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #72 (permalink)
kraluzun
New Member
Bilgisayarım

yeliz programı çalıştırdım ama müşteri adını müştreri numarasını giricem ama hiç bişey yazmıyo varmı bi ayarı ???
Eski 22-04-07, 16:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #73 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Yeni butonu var. Ona basın açılacaktır. Yalnız salt okunur özelliğini kaldırmanız lazım programın kurulduğu dizinin.

Buda boş veritabanı:

Eski veritabanını silip bunu c:\kapcorp\data dizini içine atın. Program kapalıyken yapın.
  Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 17:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #74 (permalink)
Yeshilmen
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 17.03.05
Nereden: Mardin

Selamlar..

Ben Programi Kurdum Bi Kısmını Anladim Ve Uzun Zamandır. Böyle bir Program Arıyordum. Elinize Saglik Cok Hos ve Kullanım Açısından Rahat bi Program Olmus.. Yanlız Ürün Grupları Ekleyemedim O Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz?
Yeshilmen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 20:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #75 (permalink)
kraluzun
New Member
Bilgisayarım

Thumbs up Re: Teknik Servis Takip Programı

yeliz programın çok güzel olmuş eline sağlık yardımların içinde ayrıca tşk ederim sanırım delphide yaptın bu programı bana bu programı kodlarıyla birlikte gönderebilirmisin belki hiç olmıcak şey istedim ama ... sana bırakıorum gönderirsen çok makbule geçer göndermezsen canın saolsun diyerek hoşcakal derim kendine ii baq zahmet edip okuduğun için yazımı ayrıca tşk ederim bütün çalışmalarında başarılar dilerim

Tags
programı, servis, takip, teknik

Bookmarks