hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arkadaşlar ben bir türlü dış servis takip programını indiremedim elinde olan arkadaşlar msn den gönderebilirlerse çok sevinirim yeliz hanım ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Kapalı konu

LinkBack Konu araçları
Eski 04-06-07, 23:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

Katılım tarihi: 14.10.06
Re: dış Servis Takip Programı

slm arkadaşlar ben bir türlü dış servis takip programını indiremedim elinde olan arkadaşlar msn den gönderebilirlerse çok sevinirim yeliz hanım ilk yaptığınız programı şu an aktif olarak kullanıyorum emeğinize ve ellerinie sağlık çok işime yarıyor ata036@hotmail.com

En son ata76 tarafından düzenlendi: 04-06-07 saat 23:37.
ata76 çevrim dışı  
Eski 20-07-07, 12:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
deep_dream
Silver Member
Bilgisayarım

deep_dream Avatar

Katılım tarihi: 14.06.04
Ynt: Re: dış Servis Takip Programı

Son sürüm :
RapidShare: 1-Click Webhosting

Eklenen kısımlar:

Müşteri kartı silme eklendi.
Detay formundaki teslim tarihi zorunluluğu kaldırıldı.

Daha önceki verilerinizi yeni programa adapte etmek için eski sürümdeki corpdata.fdb dosyasını yeni programdaki data klasörü içine atın. Eski verileriniz ile yeni programı kullanabilirsiniz.

İlk defa kuracaklar için ilk önce Firebird SQL Serveri kurmanız lazım. Server dosyası yukarıda linkini verdiğim paketin içinde var.
Eski 30-07-07, 10:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Katılım tarihi: 07.11.06
Nereden: Çanakkale

Bu sürümde kullanmadan önce yapmamız gereken bir işlem varmı acaba?Çünkü servis detayında hala yanlış kayıt değişimini düzeltmek istediğimde teslimat tarihinin girilmesini istiyor.Giriş fişi ve kargo fişi yazdırmada hata veriyor.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.
melihb_17 çevrim dışı  
Eski 31-07-07, 08:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
deep_dream
Silver Member
Bilgisayarım

deep_dream Avatar

Servis giriş fişindeki hatayı düzeltmek için, bu linkteki dosyayı kapcorp/raporlar dizini içine atın.

Diğer hatalara bakıp en kısa zamanda çözümü buraya yazarım.
deep_dream çevrim dışı  
Eski 31-07-07, 09:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
deep_dream
Silver Member
Bilgisayarım

deep_dream Avatar

Exe dosyası ve raporlar var bu linkte.

Bu linkten yukarıda son sürüm diye verdiğim programı indirip c sürücüsüne açın, sonra üst linkteki dosyadan exe dosyasını ve raporları değiştirin.

En son deep_dream tarafından düzenlendi: 31-07-07 saat 09:48.
deep_dream çevrim dışı  
Eski 31-07-07, 20:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

İlginiz için teşekkürler.Elinize sağlık.İyi çalışmalar.
melihb_17 çevrim dışı  
Eski 03-08-07, 10:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
demmir19
New Member

Katılım tarihi: 01.08.07
Nereden: ankara
Teknik Servis Takip Programı

eyli hanıma bu programdan dolayı teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim gerçekten güzel olmuş
demmir19 çevrim dışı  
Eski 03-08-07, 11:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Ynt: Teknik Servis Takip Programı

ben bu konuyu nasıl görmemişim ya

bu programda güzel olmuş...

yeliz eline sağlık canım.bana yaptıklarını hala kullanmaktayım

İnternete Attığım İmza
karaca çevrim dışı  
Eski 03-08-07, 13:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Teşekkür ederim arkadaşlar.
@karaca başka program isteklerin olursa hesap numaramı biliyorsun.
Bende ufak bir düzeltme yaptım programda, arayüzde küçük bir kaç değişiklik.
Kullanmak isterseniz exe dosyası:

Eski 03-08-07, 13:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #85 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi. Mesajı göster
Teşekkür ederim arkadaşlar.
@karaca başka program isteklerin olursa hesap numaramı biliyorsun.
Bende ufak bir düzeltme yaptım programda, arayüzde küçük bir kaç değişiklik.
tabii ki...
karaca çevrim dışı  
Eski 03-08-07, 17:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #86 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Teknik Servis Takip Programı - Son exe dosyası

Alıntı:
...ufak bir düzeltme yaptım programda, arayüzde küçük bir kaç değişiklik.

Öhöm fazla gaza gelip yukarıdaki exe dosyasının seçenekler butonunu silmişim. yukarıdaki linkten değilde bu linkten arayüzdeki değişiklikleri görebilirsiniz.

Eski 15-08-07, 16:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #87 (permalink)
ulkerlee
Rookie Member
Bilgisayarım

ulkerlee Avatar

Katılım tarihi: 26.07.04
Nereden: İstanbul
Ynt: Teknik Servis Takip Programı - Son exe dosyası

Program için tekrardan sağol Yeliz ben eski işimde kullanıyordum arkadaşlarımada tavsiye etmiştim yaklaşık 1 senedir kullanıyorlar çok başarılı bir program şimdide indirdim baktım baya güzelleşmiş Yarın öğle namazını müteakip hardwaremania plaza da kendisine plaket takdim edilecektir Başarılarının devamını diliyorum.
Eski 16-08-07, 14:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #88 (permalink)
BaD_SeCToR
New Member

Katılım tarihi: 16.08.07

Alıntı:
Bir ricam olacak.
Programı ciddi anlamda kullananlar buraya kullandıklarına dair bir mesaj yazarsa, kullanım oranına göre bu programı ciddi anlamda bir teknik servis programı haline getirmeyi düşünüyorum.
merhaba yeliz hanım .
öncelikle böyle bir program yazıp bi nevi halka hizmet ettiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Teknik servis programını kullanmak isterdim ,çok ihtiyacım var şu anda ama ne yazık ki konu baya bi karışmış. çalışan linklerden bazılarını indirdim ama ne yazık ki kurulumdan sonra hata bildirim raporu göndermeye çalışıyor yani program çalışmıyor. teknik servis programını elinde olan birisi ya da yeliz hanım siz yeni bir upload yapabilir misiniz?

ayrıca hardwaremania ile tanıştırdığınız için çok teşekkürler...
BaD_SeCToR çevrim dışı  
Eski 16-08-07, 15:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #89 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Alıntı:
BaD_SeCToR tarafından iletildi. Mesajı göster
merhaba yeliz hanım .
öncelikle böyle bir program yazıp bi nevi halka hizmet ettiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Teknik servis programını kullanmak isterdim ,çok ihtiyacım var şu anda ama ne yazık ki konu baya bi karışmış. çalışan linklerden bazılarını indirdim ama ne yazık ki kurulumdan sonra hata bildirim raporu göndermeye çalışıyor yani program çalışmıyor. teknik servis programını elinde olan birisi ya da yeliz hanım siz yeni bir upload yapabilir misiniz?

ayrıca hardwaremania ile tanıştırdığınız için çok teşekkürler...
yeliz hanımın yaptığı programlar firebird ile çalışırlar.eğerki sisteminizde firebird yüklü değilse programları çalıştıramazsınız.muhtemelen aldığınız hata bu yüzden kaynaklanıyor.son versiyonlarda program içerisine firebird gömülü olsada sizin baştan yüklemeniz daha iyi sonuç veriyor hatayla asla karşılaşmıyorsunuz.

firebird yüklemek için burayı kullanabilirsiniz.

kurulumda dikkat edilecek şey firebird kurduktan sonra sisteminize yeliz hanımın programını kurmak

kolay gelsin.
karaca çevrim dışı  
Eski 16-08-07, 18:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #90 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Alıntı:
ulkerlee tarafından iletildi. Mesajı göster
Program için tekrardan sağol Yeliz ben eski işimde kullanıyordum arkadaşlarımada tavsiye etmiştim yaklaşık 1 senedir kullanıyorlar çok başarılı bir program şimdide indirdim baktım baya güzelleşmiş Yarın öğle namazını müteakip hardwaremania plaza da kendisine plaket takdim edilecektir Başarılarının devamını diliyorum.
Sağolunda, o plaket mevzusunu pek anlamadım.

@karaca ilgin için teşekkür ederim ancak verdiğin link Firebird 2.0 benim programda o serverde çalışır mı bilmiyorum.

Eski 17-08-07, 11:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #91 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Alıntı:
Sağolunda, o plaket mevzusunu pek anlamadım.

@karaca ilgin için teşekkür ederim ancak verdiğin link Firebird 2.0 benim programda o serverde çalışır mı bilmiyorum.
denedim ben oluyor

aslında senin söylediğine göre firebird 1,5 olmalı ama sanırım geriye dönük destek veriyor firebird
karaca çevrim dışı  
Eski 22-08-07, 10:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #92 (permalink)
melihb_17
Rookie Member

Bende kendime göre ufak bi değişiklik yaptım.Kullanmak isteyenler buyursun.Sadece Kapcorp.exeRapidShare: 1-Click Webhosting
melihb_17 çevrim dışı  
Eski 22-08-07, 10:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #93 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Merhaba, Alp Bey sağolsun siteye upload etmiş programı.
Program, Firebird Server ve kısa bir benioku dosyası bu linkte mevcut.
http://www.hardwaremania.com/users/yeliz/KapCorp.rar

Eski 04-09-07, 19:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #94 (permalink)
demmir19
New Member

Thumbs up Re: Teknik Servis Takip Programı

meraba yeliz hanım
öncelikle bu kadar emek ve zahmet verip hazırladığınız için size teşekkür ederim.
program mükemmel fakat kullandıkça bazı ihtiyaçlar oluşuyor. ben çıktıkça bu ihtiyaçları yazmaya çalışacagım imkan olur düzeltilebilirse çok iyi olur zahmet olmazsa.

1-seri no ile cihaz bulamıyorum
2- müşterilerimin cihazı ne zaman geldi ve cihazın kısa bilgileri(yani seri no, giriş tarihi, müşteri adı, markası ve modeli ile)ilgili bilgiler olanher cihaza bir satırlık rapor alamıyorum.
3-teknik servis bölümüne cihazın modeli ve seri no ile arama butonu konulabilirmi?
4-dış servisten gelen cihazı teslim edildi diye ok leyince dış servisten otomatik düşebilirmi
5-dış servis listesini değiştiremiyorum değiştirilebilirmi?
6-dış servisteki cihazları tarih aralığı kullanarak rapor edebilirmiyim
7-marka ve model bölümü sürekli degilde dış servis gibi seçmeli yapılabilirmi (marka ve model bağlantılı olarak) örnek markabölümüne A yazınca A markasına ait modelleri ekleyebilip ihtiyaç olunca seçebilelimyok B markasını seçersek B markasının modellerini yazabilelim .o kadar çok istegim varki yeliz hanım öffff demiştir mümkün olanlar yapılsa bile program çok değişik bir hal alacak ve daha kullanışlı olacak eminim
saygılarımla
demmir19 çevrim dışı  
Eski 04-09-07, 23:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #95 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Ynt: Re: Teknik Servis Takip Programı

5.) data klasoru içinde dis_servis.lst isminde bir dosya olacak, onu notepad ile açıp istediğiniz şekilde düzeltebilirsiniz.

Diğer maddeler içinde, her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Kapcorp' unda güzelliği buraya kadarmış. Artık geliştirme falan zor görünüyor. Zira kendi işlerim aksıyordu bu program yüzünden bir ara. Bana bir getirisi olmadığı içinde buraya kadarmış demenin zamanı geldi.

Eski 06-09-07, 13:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #96 (permalink)
demmir19
New Member

Ynt: Re: Teknik Servis Takip Programı

ne olursa olsun program çok güzel ellerinize saglık kusura bakmayın ben bazı şeyler yazdım ama siz geliştirmek isterseniz diye düşündüm

size çok teşekkür ediyorum
fakat yeliz hanım bu programın bazı eksiklerini giderip satışını da yapabilirsiniz ve çok ihtiyaç var bu tür programlara
size bu kadar emek ve zahmet için teşekkür der saygılar sunarım .
demmir19 çevrim dışı  
Eski 08-09-07, 14:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #97 (permalink)
BaD_SeCToR
New Member

Katılım tarihi: 16.08.07

Yeliz hanım a tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim. gayet kullanışlı; küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal... elinize klavyenize sağlık. bu programı yapan ve yardımcı olanlara... saygılarımla
BaD_SeCToR çevrim dışı  
Eski 12-09-07, 07:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #98 (permalink)
mertvolkan
New Member

Katılım tarihi: 12.09.07

bu programı ilk çıktığı andan beri servisimde kullanıyorum. bence bikaç eksiği olsada şu an için işimi görüyor. hatta bu eksikler tamamlanırsa para bilem veririm mertvolkan314@hotmail.com herkeze saygılar.
mertvolkan çevrim dışı  
Eski 12-09-07, 20:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #99 (permalink)
realfriendship
New Member

Nereden: adana

slm arkadaşlar. ben yeni katılanlardanım. ve teknik servis proğramını indirdim
proğram açıldığında kullanıcı adı ve şifre istiyor. daha öncesini takip etmediğim için proğram hakkında ayrıntılı bilgimde yok. ayarlarda kullanıcı adı ve şifre yazılacak bir yerde göremedim. ihtimaller üzerine deneyeyim dedim. bu defada proğram kendini kapatıyor
kısaca bu kullanıcı adı ve şifre hakkında bilgi istiyorummmm.
saygılar
realfriendship çevrim dışı  
Eski 12-09-07, 21:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #100 (permalink)
realfriendship
New Member

Nereden: adana

gerek kalmadı arkadaşlar sağolun. delphinin sitesinde yeliz hanımın bir yazısını buldum orda anlatmış. admin 123 müş. öğrenmiş oldum.
byes
realfriendship çevrim dışı