Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Bilgisayar Programlama > Genel(Code) »

Teknik Servis Takip Programı

Bu sayfada Bilgisayar Programlama bölümü içerisindeki Genel(Code) forumu altında Teknik Servis Takip Programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar yeliz kardeşimiz programı geliştirmekten vazgeçmiş.. isterseniz benim yazmış olduğum servis takip programını kullana bilirsiniz bir elektronikçi olarak bir servisin ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-09-07, 20:54   #101 (permalink)
tokmakci
New Member

Katılım tarihi: 19.09.07
Ynt: Teknik Servis Takip Programı

arkadaşlar yeliz kardeşimiz programı geliştirmekten vazgeçmiş.. isterseniz benim yazmış olduğum servis takip programını kullana bilirsiniz bir elektronikçi olarak bir servisin gereksinimi olan tüm moduller mevcut hatta farklı markalara ait servis fişi ayarı,fatura kesimi, stok takip ,tamir edilen cihaza stoktan malzeme ekleme,vb.. isteyenler mail atsınlar göndereyim. dez avantajı tek kullanıcılı olması.
tokmakci çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 19-09-07, 21:13   #102 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
arkadaşlar yeliz kardeşimiz programı geliştirmekten vazgeçmiş..
bana böyle bir bilgi gelmedi...ciddimisin?

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 20-09-07, 01:17   #103 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Kapcorp' un Geliştirme İşini Bıraktım. Niye?

Alıntı:
tokmakci tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar yeliz kardeşimiz programı geliştirmekten vazgeçmiş.. isterseniz benim yazmış olduğum servis takip programını kullana bilirsiniz bir elektronikçi olarak bir servisin gereksinimi olan tüm moduller mevcut hatta farklı markalara ait servis fişi ayarı,fatura kesimi, stok takip ,tamir edilen cihaza stoktan malzeme ekleme,vb.. isteyenler mail atsınlar göndereyim. dez avantajı tek kullanıcılı olması.
Neden burdan yayınlamıyorsunuzda mail ile ulaşılmasını istiyorsunuz. Amaç paylaşmaksa ben bişey demem bu konu üzerinden dağıtım yapmanıza, ticari bir amacınız varsa o ayrı tabiki...

@karaca
Bu programı şimdilik geliştirmeyi bıraktım. Artık gelişe gelişe Hulk Hogan gibi olmuştu. Bunun dışında, gördüğüm kadarıyla program BELEŞ olduğu için aman aman bir ilgi görmedi. Niye çünkü bedava, yani işe yaramaz.

@Genele yazıyorum :
Bende biliyorum programın eksikleri çok ama geri bildirim olmayınca bu kadar oluyor. Bişeyler yapmak istiyorum, örnek yayınlıyorum, buraya kadar ne eksik yada hatalı diye nabız yokluyorum. Ama kimsede çıt yok. Program artık değiştirilemez noktaya gelince ya burası şöyle olsaydı, şu şurada olsaydı, bilmem ne raporu olsaydı vs...

Bende sonuçta sosyal bir insanım, yaşamam gereken bir hayat var. Hiç bir getirisi olmayan bir proje içinde kendimi daha fazla yıpratamam değil mi?

Yeni bir programıda bunları aklıma getirince her zaman erteliyorum o yüzden.
Ama gerçekten doğru kişilerle, gerçek ihtiyaç sahipleriyle planlı programlı bir şekilde çalışma ortamı kurabilirsem yeni bir program neden olmasın?

Eski 20-09-07, 01:28   #104 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Cevap: Kapcorp' un Geliştirme İşini Bıraktım. Niye?

Alıntı:
Ama gerçekten doğru kişilerle, gerçek ihtiyaç sahipleriyle planlı programlı bir şekilde çalışma ortamı kurabilirsem yeni bir program neden olmasın?
Ben bu söylediğini üzerime alınıyorum ve programı her kullandığımda kulaklarını çınlatıyorum

Saolasın

karaca çevrim dışı  
Eski 20-09-07, 05:51   #105 (permalink)
tokmakci
New Member

Katılım tarihi: 19.09.07

yeliz kardeşim yazdıklarım seni kırmak maksatıyla söylemedim eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim sen 'bu programın sonu buraya kadar'deyince benim şu anda 5 senedir kullandığım ama çok fazla verim aldığım ve ankarada bir çok tamirci arkadaşın ücretsiz olarak kullandığı programı göndereyim dedim.programın beleş olması işe yaramayacağı anlamına gelmez, ücretli olupta destek vermeyen o kadar çok yazılım firması varki .biz millet olarak yapılan hizmete, insana verilen değerde saygısız lıkta 1 numarayız,senden gene çok özür diliyorum kırdıysam ...
tokmakci çevrim dışı  
Eski 21-09-07, 14:06   #106 (permalink)
nakrutseta
New Member

Katılım tarihi: 21.09.07
Nereden: istanbul
Cevap: Teknik Servis Takip Programı

slm şu teknik servis programını bana da gönderseniz ben çözemedim nerden bulucam diye bende teknik servisim ama lisanlı programın yanına birde laptopta kullanacağım servis elemanlarının evde fiş kesebileceği bir program lazım ki po nu bulamadım rica etsem banada gönderirmisniz
türkan ateş
nakrutseta çevrim dışı  
Eski 27-09-07, 03:42   #107 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

http://www.hardwaremania.com/users/yeliz/KapCorp.rar
Buradan indirebilirsiniz.

Eski 05-11-07, 02:17   #108 (permalink)
cafezade
New Member

Katılım tarihi: 05.11.07

merhaba benım bu programa ıhtıyacım harkez bı lınk vermıs ama hıcbırı calısmıyo lutfen bırı bana yollasın ındıremıyorum cafezade@hotmail.com şimdiden teşekkürler
cafezade çevrim dışı  
Eski 12-11-07, 14:46   #109 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

Katılım tarihi: 14.10.06

yeliz kardeşim emeğine sağlık program süper programı geliştirmeyi durdurmana üzülmedim desem yalan olur ama bu haliylede çok güzel ve kullanılabilir emeğine sağlık gelelim benim sorunuma ağda kullanmak istiyorum söylenenleri harfiyen yaptım ama olmuyor dah önce alıştırmıştım şimdi çalışmıyor yardımlarını bekliyorum ata036@hotmail.com
ata76 çevrim dışı  
Eski 12-11-07, 23:35   #110 (permalink)
omersi
New Member

Katılım tarihi: 27.04.07

Yeliz kardeş, aslında benim bu programa çok ihtiyacım var. İnternetten epeyce araştırdım ama bana uygun bir program bulamadım. Yukarıda yazılanları da okudum. Programın ücretsiz olması "Değersiz" olduğu anlamına gelmez. Sen bu programı bence geliştirmeye devam etmelisin. o kadar emek harcanmış.
omersi çevrim dışı  
Eski 13-11-07, 00:20   #111 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

ben yeliz hanımın dah önce yaptığı garanti takip programını işyerimde 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum ve dünden itibaren kapcorp tam anlamıyla işyerinde kullanmaya başladım yeliz hanım programı devam ettirirseniz çok seviniriz eğer devam etme kararı alırsanız sizi sürekli rahatsız ederim eksikler yapılması gerekenler konusunda benim servisime günde en az 25-30 arası arızalı makine ve 40-50 arası arızalı parca geliyor programın geliştirilmesi bakımından sizi baya sıkıştırırım anlayacağınız programın devamını bekliyoruz hocam ama devam etmez isede her şey için teşekkürler emeğine sağlık
ata76 çevrim dışı  
Eski 13-11-07, 12:48   #112 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

yeliz hanım cevabınızı çok acil bir şekilde bekliyorum programınızı çok ciddi bi şekilde kullanmaya başladık lütfen devam edelim programı geliştirmeye mailim sizde var eğer dönerseniz çok memnun olurum
ata76 çevrim dışı  
Eski 13-11-07, 21:49   #113 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Cevap: Ynt: Teknik Servis Takip Programı

Programı geliştirmeyeceğimi daha önce yazmıştım, bu isteklere anlam veremiyorum. Zaman kaybıydı benim için daha ötesi olmadı. O yüzden arkadaşlar rica ederim bu tür isteklerde bulunmayın. Zaten niye yazdım bu programı onuda bilmiyorum.
Ağ üzerinden nasıl çalışır, şifre neydi gibi soruların cevaplarınıda, forumda yazılanları özenle okursanız bulabilirsiniz. Bulamıyorsanız msn üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.

Eski 19-11-07, 12:04   #114 (permalink)
ata76
Rookie Member

ata76 Avatar

ben programı tam anlamıyla işyerimde kullanıyorum vede çok memnunum benim gibi kullanan arkadaslar bence bu emeği karşılıksız bırakmayalım ve programı geliştirmesi için yeliz hanımı ikna edelim oda sonucta bir sürü emek vermiş ve güzel birşeyler çıkarmış ortaya bizlerde ona destek olursak oda bize yardımcı olur herhalde ve programı ilerletebiliriz ne dersiniz benim gibi düşünen arkadaslar varsa forma yazsın lütfen
ata76 çevrim dışı  
Eski 30-11-07, 14:33   #115 (permalink)
babacan001
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.07
Nereden: mardin

verdiğiniz linke tıklıyorum telekomun yasaklı site uyarısını alıyorum ne yapabilirim
babacan001 çevrim dışı  
Eski 30-11-07, 16:26   #116 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

http://www.hardwaremania.com/users/yeliz/KapCorp.rar
Buradan indirebilirsiniz.

Eski 30-11-07, 19:36   #117 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6

Programın şifresi nedir acaba? Kaçırdıysak kusura bakmayın...
Eski 01-12-07, 00:09   #118 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

admin kullanıcı adı
123 şifre

Eski 01-12-07, 00:27   #119 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Ynt: Cevap: Ynt: Teknik Servis Takip Programı

Alıntı:
yeliz78 tarafından iletildi.